PARTYINFO

 

PROGRESSIVE SESION

Datum konání:
04.06.2004 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Rai (Roxy, Praha), Tazz (whiteandround), Bo.Dan (bukanyr.cz)
Popis:
vstup 30/50 CZK
 
 
Progressive Session v klubu Liquid
Na pátek 4.6.2004 pro Vás liberecký klub Liquid připravil noc s hudebním projektem Progressive Session. Tento projekt se věnuje hudebním žánrům progressive house, progressive trance, a seskupuje české a slovenské djs, kteří se těmto žánrům věnují již od jeho vzniku u nás.
 

Na pátek 4.6.2004 pro Vás liberecký klub Liquid připravil noc s hudebním projektem Progressive Session. Tento projekt se věnuje hudebním žánrům progressive house, progressive trance, a seskupuje české a slovenské djs, kteří se těmto žánrům věnují již od jeho vzniku u nás. Večer s názvem Progressive Session Vám tak nabízí hudební produkci od vybraných djs z projektu, kteří Vám servírují k poslechu nejrůznější variace těchto žánrů se zakomponovanými aktuálními novinkami.

Do libereckého Liquidu se můžete těšit na djs Rai, který je známým členem silného Roxy bookingu, residentem nejvyhlášenější klubovky roku Zen, a také uznávaným producentem, takže se můžete těšit i na novinky z jeho tvorby. Dále přijede dj Tazz z pražské agentury Whiteandround, zakladatel výše jmenovaného projektu, dj který si našel zálibu v zasněných, progressivních mixech a emotivních melodiích, a dj Bo.Dan z bookingu Bukany.cz, který je residentem noci Vlny a jehož nahraná demo CD se vyjímají na vrcholcích všech recenzí.

Tato prověřená trojice djs se Vám bude tedy v pátek 4.6. presentovat svým aktuálním soundem, a přispívat tak k parádně rozjetému mejdanu. Na akci se máte možnost dostat levněji, když dorazíte do 22:30 hodin, kdy mají dívky vstup za 30,-Kč a pánové za 50,-Kč, poté holky 50,-Kč a pánové 70,-Kč. Navíc 20 z Vás co bude mít u vstupu štěstí dostane CD nějakého z vystupujících djs. A aby byl večer opravdu rozjetý, tak se těšte i na happy hour, ve které si budete moci zakoupit Berentzen za pouhých 15,-Kč!!!

Více informací o vystupujících djs a celém projektu naleznete na: www.progressivesession.net.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016