PARTYINFO

 

LOLLYPOP GAY NIGHT

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Miss Dusty O (London,UK), Lumiere, Vilém
Popis:
start 22:00
 
 
Lollypop Gold
Tak tohle tu už dlouho nebylo. Lollypop je party, která je už vskutku legendou. Za dva roky své existence už si prošel téměř vším a vydržel.
 

Miss Dusty OTak tohle tu už dlouho nebylo. Lollypop je party, která je už vskutku legendou. Za dva roky své existence už si prošel téměř vším a vydržel. Z počátečního entusiasmu, až přes malinkou krizi jsme došli až do dnešních dní, kdy Lollypop není již jen výsadou 4% návštěvníků, ale získal si celou řadu přívrženců i mezi klasickým Radost FX publikem.

Pro všechny fanoušky kvalitní house music jsme si připravili malé překvapení. Za celou dobu své působnosti v klubu Radost FX jsem od majitele klubu pana Zoliho slýchával historky i návštěvě DJe/DJky?? Miss Dusty O. Kdo tenkrát přišel, dlouho vzpomínal. Nedalo nám to a společně s Lumierem a Vilém se nám za vydatné asistence pana majitele podařilo bájnou divu nekontaktovat.

Miss Dusty O je vskutku výjimečnou osobností na poli taneční scény. Má za sebou několik kompilací, procestoval celý svět a řadí se mezi významné světové celebrity hudebního showbussinessu. Sám pořádal velkolepé party pro Boy George, který je jeho velkým přítelem, Jeana Paula Gaultiera, dále účinkoval i v Boy Georgeových videoklipech, stejně vypomáhal i kapelám Culture Beat a Pet Shop Boys.

Na pátek 11.6.2004 je tedy v Radosti FX připravena velkolepá oslava. Bude o to větší, protože Miss Dusty O přijíždí oslavit svoje narozeniny a na svoji druhou návštěvu Prahy se opravdu moc těší.

Bude tentokrát blondýna nebo tmavovláska?

Nechme se překvapit. Do Prahy přijíždí patrně nejslavnější transsexuální DJ světa a bude to jízda přímo pekelná! Na úpravě svého zevnějšku pracuje více, než 4 hodiny, podle toho musel být vybrán i let  a prý to skutečně stojí za to. Přiložené fotografie snad hovoří za vše.

Podívejte se také na www.dustyo.com

Budeme se těšit na vaši návštěvu.

 

Miss Dusty ODusty O (Heaven, UK)

DJ/diva/performer Dusty O procestoval během své patnáctilété kariéry jako dj 25 zemí na 4 kontinentech.
Do Londýna přichází v roce 1990 jako student historie a dramatu. Zakrátko otevírá svůj módní butik – Trojans a získává reputací výstředního módního inovátora. Začíná vystupovat jako DJ a má svůj první residenční večer The Pink Panther v klubu Goldwyn.

Jeho další aktivitou je spolupráce s legendární módní návrhářkou Zandrou Rhodes v jejím Grafton Street Shopu.

Později přicházejí další residence jako Bambina, Bang v klubu Heaven a sedmiletá residence v klubu The Limelight.

Jeho jméno bývá často spojováno s gay kulturou a v mnoha kruzích platí Dusty O za jakousi modlu této společnosti.

Organizoval několik vysoce prestižních akcí pro Boy George, Pet Shop Boys, Jeana Paula Gaultiera, několik let byl jako dj stálým hostem VIP salonu v klubu Ministry Of Sound.

Jeho fotografie se několikrát objevily na obalech magazínů jako BOYZ a Qx, vystupoval v televizních pořadech a v klipech umělců a skupin jako Boy Georgie a Culture Beat.

Během své kariéry vydal 5 singlů a 2 mixovaná alba.

The Very Miss Dusty O vystoupí v pátek 11.6.2004 v klubu Radost FX, kde zároveň oslaví své narozeniny. Těšte se na hodně divokou jízdu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016