PARTYINFO

 

TECHNO CELEBRATION

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Nižbor - hotel Praha
DJs:
Voodoo, Schade, Woyta, Peacemaker
Popis:
start 20:00
 
 
Techno Celebration
Uplynul nějaký čas a máme tu zase luxusní technoklubovku v krásném sále v neméně malebném berounském údolí. Hotel Praha se nachází přímo v centru a není možné ho přehlédnout.
 

Uplynul nějaký čas a máme tu zase luxusní technoklubovku v krásném sále v neméně malebném berounském údolí. Hotel Praha se nachází přímo v centru a není možné ho přehlédnout. Uvnitř bude připraven krásný sál s posíleným soundsystémem a světelným parkem. V místní restauraci si můžete dát různé druhy jídla i pití.
 
Kvalita slušná a ceny nízké. No a kolem 20.00 se roztočí gramofony, za kterými se vystřídají 3 DJs a jedna slecna DJka. Hrát budou DJane Voodoo a DJs Schade, Woyta a Peacemaker, kteří stojí i za pořádáním této akce. Tato klubovka je uz čtvrtá v pořadí a vždy zde byla super atmosféra. Návštěvníci měli možnost slyšet spostu novinek z dílen nejlepších evropských a amerických producentů klubového techna.

Takže pokud nevíte, co 19. června dělat, vyražte na Techno Celebration do Nižbora. Z Prahy je to autem 20 minut po dálnici na Plzeň a dále na Beroun. Dá se jet I vlakem a autobusem, který staví přímo v místě konání.

Tímto vás všechny zveme a těšíme se na pořádnou kalbu. Tahle párty prostě přetejká vyjímečnou atmosférou, kterou nepochopíš, dokud ji nezažiješ!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016