PARTYINFO

 

PÍSECKÉ SLAVNOSTI 2004

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Písek - Letní kino
Live:
Face 2 Face (feat. DJ Face / Techno.cz), Čechomor, Tata Bojs, Pablo’s Majik Karpet, 100°C, Panta Rhei
Popis:
open 17:00
 
 
Písecké slavnosti 2004
Příznivci té nejkvalitnější české, ale i zahraniční hudby mají možnost navštívit v rámci „Píseckých slavností 2004“ dvě zajímavé akce konané ve dnech 11.-13.6. v Písku.
 

Příznivci té nejkvalitnější české, ale i zahraniční hudby mají možnost navštívit v rámci „Píseckých slavností 2004“ dvě zajímavé akce konané ve dnech 11.-13.6. v Písku.

První – „Noc Ohňů“ – je jednodenní festival konaný 11.6. v nově  zrekonstruovaném letním kině, na němž vystoupí takové hvězdy hudebního nebe, jako jsou Čechomor, Tata Bojs, Pablo’s Majik Karpet (mexická kapela, která při svém premiérovém vystoupení v ČR minulý rok na pražské Štvanici v rámci Mystic SK8 Cupu dostala nabídky na dalších 20 vystoupení v ČR a hraje fůzi jazzu, soulu, latina a tanečních prvků), 100°C, Face 2 Face a písečtí Panta Rhei.

Prostory letního kina budou v den konání otevřeny od 17 :00 hodin a první kapely vystoupí zhruba od 18:00. Pro návštěvníky bude připraveno občerstvení v podobě vegetariánského menu, grilovaných kuřat, steaků apod. Žízniví hudební fanoušci budou moci uhasit žízeň u speciálního „tanku“ s plzeňským pivem, několika stánků či u speciálního neonového baru s míchanými koktejly. U tohoto baru budou též probíhat velmi zajímavé soutěže o atraktivní ceny.

Druhá – „Semtex Point“ – bude ve znamení několika odnoží taneční hudby jako jsou house, tech-house a deep house. Místo konání je na travnatém areálu u Výstaviště v Písku, těsně sousedícím s letním kinem. Občerstvení i zvukový a světelný aparát bude umístěn pod dvěmi nafukovacími stany Semtex, společně s dostatečným počtem míst k sezení.

Na akci Semtex Point je vstup zdarma a produkce začíná ve 12:00 hod., 11.6. a s malými přestávkami probíhá až do nočních hodin 13-tého června.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016