PARTYINFO

 

SUPERFINE

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Simonlebon (A), Javas, Koala, Elate
 
 
Simonlebon
Dj a zakladatel mezinárodního hudebně kulturního seskupení Project East!
 

Dj a zakladatel mezinárodního hudebně kulturního seskupení Project East!

Simon je dj, jehož sety zahrnují  celou řadu žánrů od house přes elektro, až k breakbeatu a d’n’b. Takto širokou škálou elektronických zvuků, dává posluchačům šanci, užít si během večera jízdu plnou nečekaných hudebních překvapení a zajímavých tracků, které mixuje pravidelně nejen návštěvníkům vídeňských klubů, ale často jej můžete potkat také v Polsku, Německu, Maďarsku, na Slovensku a po nějakém čase opět i u nás a to 11.6. v kubu Perpetuum. 

Těšíme se na večer s dobrou muzikou a příjemnou náladou !

Project East!

Projekt vytvořený dji a klubovými promotéry. Spolek byl založen na podporu evropské kulturní spolupráce. Záměrem tohoto sdružení je představit dje a kreativní osobnosti z oblasti elektronické hudby ve středoevropském regionu a umožnit tak vzájemné propojení Rakouské klubové scény a okolních zemí. Agentura Project East se zabývá také bookingem djs, mezi kterými můžete najít taková jména jako Tim Paris (Silver Network, F), Jef  K (Silver Network, F), Andy Compton -The Rurals (UK), Slack Hippy (Fm4, A) a další.

Koukněte na www.projecteast.org a můžete si stáhnou spoustu dobré muziky, dočíst se něco o djs zainteresovaných v projektu, nebo se prokousat spoustou zajímavých odkazů na další kreativní příznivce elektronické muziky a cyberkultury.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016