PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ LAUNCH PARTY

Datum konání:
05.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Blond (Techhouse.cz), Brady (Techhouse.cz), Drahota (Techhouse.cz), Next (Jablonecká spojka), Frigo (Jablonecká spojka), Easy (Jablonecká spojka), Lana (Jablonecká spojka)
 
 
Tech-house.cz launch party
Dovolte, abychom Vám představili nový informační server www.tech-house.cz, který se jako jediný v České republice zabývá tak úzkým a v poslední době posluchači trochu opomíjeným stylem taneční hudby jakým je house a primárně pak tech a deep house.
 

Dámy a pánové,

dovolte, abychom Vám představili nový informační server www.tech-house.cz, který se jako jediný v České republice zabývá tak úzkým a v poslední době posluchači trochu opomíjeným stylem taneční hudby jakým je house a primárně pak tech a deep house.

Tento server si klade za cíl informovat o všech novinkách týkajících se taneční scény zaměřené na house v Čechách, ale i v zahraničí. Chtěl by Vás hlavně bavit, přinášet informace a recenze nových desek, profily DJs a producentů. Dále bude zveřejňovat tiskové zprávy o chystaných parties, reporty, fotky a časem i videozáznamy z akcí.

Další ze samozřejmostí pak budou soutěže o lístky na jednotlivé party a hlavně pak ucelený přehled všech house parties po celé republice. A jelikož jsme informační server, budeme rádi zveřejňovat i informace o Vašich akcích a počinech z housového soudku, protože nemůžeme stihnout všechno, ale zároveň chceme, aby naše informace byly co možná nejkomplexnější.

Jako lahůdku pro Vás máme připravenou galerii housových flyerů a kulturní sekci, jejíž náplň Vás rozhodně nebude nudit.

Jednou z dalších aktivit bude i booking deep a tech housových DJů a to vždy s možností stáhnutí setů a vlastních skladeb v mp3.

Jako datum spuštění serveru www.tech-house.cz jsme stanovili sobotu 5.6.2004 a na party s tím spojené vystoupí DJs  z tech-house.cz: Brady a Drahota (kteří oslaví v tento den své 24té narozeniny) a dále pak Blond a Next. Tuto čtveřici doplní jablonecká spojka čítající DJs Lanu, Friga a Eazyho. Hudebně se můžete těšit mimo tech house také na deep house, breakbeat i na lehce progressive záležitosti.

Celá tato akce se uskuteční na velmi příjemném a housu nakloněném plovoucím pontonu Bukanýr, který najdete přímo pod Čechovým mostem na straně u Právnické fakulty.

Budeme rádi, když nám přijdete popřát hodně štěstí, zároveň oslavit hladký start www.tech-house.cz  a narozeniny Honzy, Štěpána a Švéda.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016