PARTYINFO

 

COSMIX - 3 YEARS OF COSMIX

Datum konání:
16.07.2004 - pátek
Místo konání:
Vranovice - F klub
DJs:
Birthday techno stage: Agent (Fylo), Ian Fuzzy, Nevety, Thomas Layer, D.royd.ical
Elektro & Freestyle stage: April Mike, Hydrophonic, Millhard, Iczek
VJs: Kombajn
Popis:
start 21:00, end 06:00, vstup 79 CZK
 
 
Cosmix
16.07.2004 oslavíme již tři roky série akcí s názvem Cosmix.
 

16.07.2004 oslavíme již tři roky série akcí s názvem Cosmix. Za svou zatím jen tříletou historii, jsme dovezli tyto djs Toky, Deckster, Boss, Elektronic Delay, Franz J Otto, Plus, Miss Traxter, Nika 77, Leo Lycra, Jerry, Miss Renny, Dave.D Atd Z Live Actu Fat Booty, Fun 4 Helen, Elektrabel atd.

Vystřídali jsme prostory od prvního pokračování které se uskutečnilo pod širým nebem u Motorestu u Mušovských jezer (v současnosti Perpetuum Camp) přes Kulturní dům v Pasohlávkách až po současný, domovský F Club ve Vranovicích,  kde se i uskuteční tento narozeninový díl.

Pro tohle narozeninové pokračování jsme pozvali majitele labelu Fylo, jedno z předních českých dj a producentů dje Agenta. Další hostem co přijde pogratulovat bude dj Ian Fuzzy z bookingů JZD promotion a Boca Juniors. Ve speciálním set na půl živě a na půl mixovaném se předvede dj Nevety.

Dalším z gratulantů bude Thomas Layer, který již vystupoval na třetím pokračování této akce a teď ji svým setem odstartuje. Posledním s djs kdo se představí na hlavním birthday techno stage bud resident akce dj a producent D.Royd.Ical. Druhý stage s názve Elektro&freestyle stage jak sám název napovídá v duchu elektra. Představí se zde April Mike z Get music a také velmi talentovaný brňák, dj Hydrophonic.

Z našich řad se představí rezidenti ato Millard a Iczek. Pro tento díl je přípraven v prostorech třetí stage nebo jinak v chill out room records shop Get Music, který zahrnuje distribuce Neuton, kompakt, Clone, Intergroove a další.. Jako tradičně se bude starat a živě mixovat projekci VJ Kombajn.

Jako specialitou večera bude X-Show v podání taneční performace Duo Plastic. Jinak budou připraveny dekorace o které se postará celá tuzexx.cz crew a také budou k dispozici tři bary.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016