PARTYINFO

 

BROKEN BEATS

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Touchwood, Igraczech, Grasshopper, Cyperpete
Popis:
vstup 69 CZK < 22:00 < 89 CZK
 
 
Broken Beats
Po třech měsících přichází agentura Mountaingate společně s klubem Továrna Jilemnice s další klubovou nocí věnovanou pouze rychlým zlámaným beatům - stylům jungle a d'n'b. Třetí díl klubové party BROKEN BEATS proběhne v pátek 11.6.2004 v klubu Továrna Jilemnice.

Atmosféra obou předchozích dílů, kde se představila jména jako Katcha + MC Nu.C, Koogi, Inspiral X62..., byla opravdu výborná. Tentokrát padla volba na dva nejen velmi kvalitní dje, ale také aktivní producenty svých vlastních skladeb či remixů. Oba hrají již pěknou řádku let a v roce 2001 společně založili drum and bass label Kaktus Recordings.

Prvním, o kom bude ve spojení s Kaktus Rec. řeč, je Dj Touchwood, který se skrývá také za přezdívkou Stonedhigh, pod kterou produkuje své vlastní skladby. Na jeho webu www.stonedgroove.com je možné stáhnout nejen spoustu jeho vlastních skladeb, ale také řadu velmi povedených remixů tracků např. od Tata Bojs, Juanita Juarez, Floex, Ecstasy of St. Theresa...

Druhým hostem akce Broken Beats a Touchwoodovým labelovým kolegou je Dj Igraczech. Jeho web najdete na adrese www.syxra.cz. Podobně jako Touchwood nabízí i Igraczech na svém webu řadu skladeb určených k volnému stažení. Tak je tomu i u jeho nového alba Nothingness of Existence, které se Igraczech rozhodl distribuovat zdarma právě pomocí internetu.

Lineup již tradičně doplní dvě nejvýraznější osobnosti regionální d'n'b scény: djs Cyberpete a Grasshopper, kteří vystupují pod hlavičkou Mountaingate.

Ani na této party nebude chybět videoprojekce, která vizuálně podpoří atmosféru celé noci. Pro všechny návštěvníky, kteří dorazí před 22.hodinou je připraven dárek v podobě velmi nízkého vstupného 69 Kč. Po 22. bude vstup také velmi přijatelných 89 Kč. "Welcome to the jungle..."

Více informací na www.mountaingate.cz a www.tovarnaklub.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016