PARTYINFO

 

SONNEMONDSTERNE

Datum konání:
07.08.2004 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Alexander Kowalski, Heiko Laux, Boris Dlugosh, Calr Cox, Sven Vath, Richie Hawtin vs.Ricardo Villalobos, Peter Kruder, Matthew Herbert, Rush, Chris Liebing, Adam Freeland, Umek, Monika Kruse, Lucca, Daho+Ginger, Leeroy Thornhill, D.Brighe, Ed2000, Cativo a další…
Live:
Chemical Brothers, Goldfrapp, Lamb, Orb, Funkstorung, Alter Ego
Info:
http://www.sonnemondsterne.de
Popis:
Saalburg/Thüringen, Německo
vstup v předprodeji 55 Euro
na místě 65 Euro
Jednodenní pouze na místě za 39 Euro
Náš komentář: Německý festival se skutečně hvězdným line-upem, o kterém si můžeme u nás jen nechat zdát. O to více potěší, že na seznamu učinkujících nechybí ani česká jména. Vzhledem k tomu, že se akce nekoná daleko od našich hranic, určitě stojí za návštěvu.
 
 
Sonne Mond Sterne - Newsletter, Line-ups (v angl.) Sonne Mond Sterne
Daho a Ginger na německém festivalu Sonne Mond Sterne
První srpnový víkend se nedaleko hranic s naší republikou koná největší taneční festival v Německu nazvaný Sonne Mond Sterne. Už tradičně zde účinkují ta největší a nejznámější esa z celého světa. Letošní rok zde vystoupí například Orb, Chemical Brothers live, Chris Liebing, Umek, Dj Rush, Richie Hawtin, Heiko Laux, Alexander Kowalski a mnoho dalších hvězdných účinkujících.
 

Sonne Mond SterneČeská republika se může rovněž pochlubit svými zástupci na tomto význačném evropském festivalu. Jsou jimi jablonečtí "surovci" Daho a Ginger, kteří tu ve společném setu s německým kolegou Soapespierrem dokonce budou otvírat sobotní program hlavní stage. Asi těžko budou hned na počátku nějako "drtit" třicetitisícové publikum, ale určitě si pro něj připraví kvalitní hudební předkrm. Jejich návštěva na Sonne Mond Sterne tímto ale zdaleka nekončí.

Vystoupí totiž ještě tentýž den na jednom z vedlejších pódíí. Jedná se o FRESHBOAT, tedy flór umístěný na výletním parníku, jehož sponzorem je informační a hudební bulletin Fresh. Zde se bude po celou dobu hrát odlehčenější a zábavnější hudba, která je jablonečákům taktéž vlastní.

Podrobnější informace o hracích časech všech zůčastněných najdete na www.sonnemondsterne.de vedle mnoha dalších podstatných faktech o programu, dopravě a ubytování. Program je skutečně velice pestrý, čili určitě výlet na tento festival stojí za zvážení.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016