PARTYINFO

 

ROPUCHA

Datum konání:
26.06.2004 - sobota
Místo konání:
Slavnica - Letiště
DJs:
hip/hop & house stage: Syndrom Snopp (CZ), Nová Doba (SK), Hlas Reality (SK), DJ. Lukshu (SK), Colin Dale (UK), Pat Heart (F), Dodo.man (SK), Pappi (SK), Wychitawacs (SK), Random (SK)
 
 
Ropucha last info Colin Dale - rozhovor
Pat Heart interview
Jedným z headlinerov "house stage" na festivale Ropucha, ktorý sa uskutoční v dňoch 25. a 26.6. na letisku Slávnica při Púchove bude okrem iných aj francúz Pat Heart. Při tejto príležitosti smě Patoví položili pár otázok ..
 

Jedným z headlinerov "house stage" na festivale Ropucha, ktorý sa uskutoční v dňoch 25. a 26.6. na letisku Slávnica při Púchove bude okrem iných aj francúz Pat Heart (vivacity/France). Při tejto príležitosti smě Patoví položili pár otázok...

 

Kde a s kým Ta toto léto ešte môžeme vidiet a pocut?

Takže toto léto mě čeká hodně práce a cestování. Tento víkend jedu do Francie-Lyonu - s Teddym B a Trávou. Dále to bude 25.6. Zábřeh na Moravě - festival - s Koogym, IM Cyber atd. potom 26.6. Festival Ropucha v Puchove-kde vystoupí také DJs Colin Dále, Dodo man atd.. 2.7. Open Air v Perpetum kempu Musov- s DJs K-Size, Javasem atd., 9.7. Colour Festival Ostrava - Fabric, kde v rámci festivalu je program na celý víkend plný koncertu nejruznejsích hudebních žánru. 15.-16.7. Svýcarsko s Teddym B a Brianem, dále pak 24.7. a 29.7. a 14.8. v Praze v Mecce, Duplexu a v Downtownu. 20.8. Hradhouse Festival v Boskovicích s DJs Dodo man, Liguid A, Marthenem atd.

Máš vo svojich letných plánoch aj nejaku 'dovolenku'?

Ano. Síce mám velmi vytížený pracovní program, ale chystám se na Šumavu. Dostál jsme spoustu doporucení do této oblasti, prý se Šumavě říká Tibet Evropy, tak jsem zvedavý.

Narodil si sa vo Francúzku, ale momentálne žiješ a pôsobíš v Prahe. Ako vnímaš a cítiš Prahu a house music Ty?

Prahu cítím a vnímám stále jako krásné a výjimečné město. Co se týká house music- tak stále existuje, ale je opravdu škoda, že spousta míst nepodporuje rozvoj a existenci house music-protože scéna začíná být víc a víc komerční. Existuje spousta mladých a talentovaných DJs -ale těžko nacházejí možnost někde hrát. Lidé mohou poslouchat dobrý house mimo jiné na www.vivacity.cz rádio

Poměrně často hrávaš aj na Slovensku. Věděl by si v tomto ohlade nějako porovnat Slovensko a Čechy?

Scéna na Slovensku potřebuje najít cestu, aby si lidé udrželi úsmev. A v Čechách lidé potřebují najít cestu - pro objevení úsměvu.

Tvoje plány do budúcnosti?

Spolupráce s Kelem Quadrantem- Sound Systéme. Bude mozné slyšet barvy tohoto projektu-této spolupráce na www.vivacity.cz music. Bavte se

 
Colin Dale - nový remix Colin Dale Pat Heart Ropucha info

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016