PARTYINFO

 

REDBLUE NIGHT

Datum konání:
18.06.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Horní Bříza
DJs:
Laydee Jane (CH), Petr Holman (JPA), Quack (DVD Booking), X (DVD Booking)
Info:
http://www.redblue.cz
martin.kozak@worldonline.cz
Popis:
start 21:00, vstup 190 CZK
 
 
LayDee Jane v Horní Bříze
Trance začíná s určitým zpožděním objevovat i Česká republika. Klubů, kde se tento žánr hraje (byť i nepravidelně) přibývá. Mezi nová místa se tento pátek 18.6. zařadí i Klub Horní Bříza, který najdete ve stejnojmenné obci pár kilometrů severně od západočeské metropole Plzně. Hlavní hvězdou bude švýcarská djane LayDee Jane.
 

Trance začíná s určitým zpožděním objevovat i Česká republika. Klubů, kde se tento žánr hraje (byť i nepravidelně) přibývá. Mezi nová místa se tento pátek 18.6. zařadí i Klub Horní Bříza, který najdete ve stejnojmenné obci pár kilometrů severně od západočeské metropole Plzně.

Hlavní hvězdou bude švýcarská djane LayDee Jane, které o minulém víkendu tleskal zcela zaplněný pražský klub Duplex. Na line-upu je také přední český trance dj Petr Holman a dvojice rezidentních djs X a Quaks.

Klub je vybaven pro potřeby víkendových diskoték, ale na party Red Blue bude posílen zvuk na velice solidních 16 kW tak, abyste si trance mohli vychutnat v té maximální kvalitě. A navíc dva lasery – to udělá taky své.

LayDee Jane si do Horní Břízy přiveze spoustu horkých novinek a určitě nezapomene ani na některé tranceové hitovky. Od Petra Holmana můžete očekávat stylově pestrý (progresive trance, deep trance, uplifting trance a tech trance) a emotivní set obsahující  jak nové, tak i starší tituly, z nichž některé patří k pilířům tranceové hudby.

A ještě jedna důležitá informace pořadatelů: Ceny pití budou opravdu lidové. To je také jeden z důvodů, proč je party v Horní Bříze a ne třeba v Plzni.  Zdá se, že je našlápnuto na další super mejdan.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016