PARTYINFO

 

MASSIVE SUMMER

Datum konání:
17.07.2004 - sobota
Místo konání:
Spytovice - open air
DJs:
Yess (3 gramo Motssey Double Team), Tom (3 gramo Motssey Double Team), Santa (Bassline.cz), Subsist (Xprnc), Vinny (Borek), Tochy (S.M.I.S.L.), Tzésar (CD promo), Klap-in (Pce Flashback), Va.Czech (C.B.S.), Penny (S.M.I.S.L.), Scream (Recreations), Helige (Sy-Tech./Svitavy), Scoop (Chasen), Dave.N (S.M.I.S.L.), Big-Foot (Progressive), Killer (Acid-rave Pce), Frame (Progressive), Clyde (Stodola)
Popis:
start: 20:00, vstup: 60 CZK / 1den
 
 
Massive summer
Jediný dvoudenní taneční open air festival ve východních Čechách se uskuteční ve dnech 16. – 17.7.2004 ve Spytovickém areálu nedaleko Přelouče u Pardubic. Tento víkend si užijete opravdu naplno, věřte bude stát za to.
 

Jediný dvoudenní taneční open air festival ve východních Čechách se uskuteční ve dnech 16. – 17.7.2004 ve Spytovickém areálu nedaleko Přelouče u Pardubic. Tento víkend si užijete opravdu naplno, věřte bude stát za to. Jediný open air, na kterém si to dáte přesně tak jak to máte rádi, aniž by jste museli platit několik stovek za vstupné.  Nejlepší DJs z celých východních Čech na jednom festivalu, dva dny muziky, tance a zábavy. V areálu, který se stává oblíbeným místem na pořádnou kalbu jsou připraveny dvě extra dlouhé festivalové noci.

Po dlouhé době budete mít příležitost slyšet a načerpat energii z vystoupení MOTSSEY DJ teamu alias pardubického maséra  DJe YESSE společně s DJem TOMem ve 3 gramo setu. Jak to umí s deskami, které dodávají sílu a energii Vás přesvědčí pardubičtí DJs SANTA, VINNY a SCOOP. Oddejte se svým vášním a užijte si svět podle svých představ, bavit Vás budou DJ TOCHY a DJ TZÉSAR vedoucí ostatní z temnoty do techna v rozjeté ostřejší podobě. Pro milovníky party killerů si připraví speciální set DJ SCREAM a o malý flashback na techno scénu se postará DJ KLAP-IN v dalším speciálním vystoupení pro MASSIVE SUMMER festival. Poprvé se zde představí také nadějná jména z řad zástupců Sdružení mladých interpretů Svitavského lidu, DJs PENNY, HELIGE a DAVE.N. V jednu velkou jungli se promění areál během setu DJe VA.CZECHka. Nemůže chybět SUBSIST - vynikající DJ a producent, který patří mezi špičku domácích techno DJs, jeho minimal techno sety můžete slýchávat v Brně (Orion Hall) a po celé Moravě. Progresivní ojedinělé vystoupení DJs BIG-FOOTA vs. FRAMEa plus překvapení DJe CLYDA a KILLERa.

Můžete být při tom s námi! Pokud přijedete na oba dva dny, určitě oceníte možnost stanování v okolí objektu. Ve chvílích oddechu se můžete zaplavit v okolních loukách, koupání nabízí nedaleké písníky Mělice a Břehy. Nízké ceny na barech, jiskry energie a každý desátý návštěvník techno CD free. Sejdeme se tam…

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016