PARTYINFO

 

LOLLYPOP

Datum konání:
16.07.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lumiere, Vilém, Braun aka Braunetta
Popis:
vstup: kluci do 23:00 zdarma, start: 22:00
 
 
Lollypop opět v Radosti FX

lollypopLollypop je jedinou českou pravidelnou a ryzí klubovou gay night. Navštěvovat ho lze již po více, než 2 roky v pražském legendárním klubu Radost FX.

Residentními dji jsou naši přední houseoví specialisté Vilém a Lumiere, kteří si pravidelně vybírají i své hosty. Hostem na pátečním Lollypopu bude další známý pražský houseový harcovník DJ Braun, který v poslední době několikrát skvěle zabodoval i svojí studiovou prací. Po skvělém singlu „Bubák“ na labelu Benchmark Recordings se nedávno na kompilaci „Nightphunk“, kterou pro časopis XMAG sestavil DJ Lucas objevila i jeho společná věc právě s Lumierem, která vyšla pod pseudonymem LUBR.

lollypopNa Lollypopu  se kromě muziky pravidelně setkáváte i s různými vystoupeními. Pátečním zpestřením budou skvělí tanečníci, kteří budou tentokrát kromě klasického pódia předvádět své umění i na barech a chybět nebude i fenomenální Lady Crystal. Ta si pro vás tentokrát uchystá sladké přivítání ve svém růžovém pokojíčku, kde ji budete moci navštívit při jejich běžných starostech jako je luxování, úklid , ale také si s ní budete moci popovídat nad šálkem kávy a dobrým dortíkem.

Lollypop, gay friendly night pro všechny, kteří mají rádi skvělou klubovou zábavu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016