PARTYINFO

 

NIKLAS HARDING IN PRAGUE

Datum konání:
23.07.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Niklas Harding (DK), Pico (SK) + guest
Popis:
start 22:00
 
 
DJ Pico - rozhovor Rozhovor s Niklasem Hardingem
Niklas Harding in Prague

Klub Radost FX si vám dovoluje představit jednu z nejvýraznějších osobností současné progressive/trance scény, dánského mladíčky Niklase Hardinga. Tento mladík se za velmi krátkou dobu vypracoval mezi naprostou světovou špičku a ve svých 18 letech patří vůbec k největším talentům, kteří se v tomto hudebním odvětví pohybují.

Niklas Harding (Futureclub.dk)

Sice má jen 18 let a právě ukončil střední školu, patří mezi nejlepší progressive trance DJ-e v Evropě. Fanouškům nabízí neuvěřitelný zážitek a jeho sety slibují bouřlivou atmosféru na parketě. Dánsky super talent Niklas Harding  se už brzy představí publiku i v Čechách ...

Zájem o elektronickou taneční hudbu v něm probudil DJ Tiesto a jeho série mixovaných kompilací Magik. Kamarád Manson ho naučil mixovat a Niklas Harding se hlavně prostřednictvím internetových rádií začal dostávat do popředí. Během jeho přibližně dvou a půl leté kariéry se stal rezidentem největších dánských tanečních akcí a klubů. Hlavně jeho sety v rádiích mu otevřeli cestu i do zahraničí. V současnosti nejlepší a nejznámější dánsky DJ pravidelně hrává nejen ve Skandinávii, ale i po celé Evropě a Severní Americe. V rodné zemi se aktivně angažuje při vytváření klubové a taneční scény i jako promotér. Současně se snaží tvořit i vlastní skladby.

Jeho styl nejlépe popsat jako progressive trance. Inspirován mnoha DJ-i a producenty si vytváří vlastní zvuk. Niklasovy sety jsou vždy plné dosud nevydaných nahrávek. Schopnost vygradovat set je u něj téměř neuvěřitelná. Hlubší progresivnější skladby v průběhu jedné až dvou hodin nádherně prochází do lehkých uplifitngových melodií. Provede vás světem toho nejlepšího v současném tranceu přičemž si můžete být jisti, že hraje absolutní novinky.

Navzdory nízkému věku patří už teď mezi ty nejlepší. 23.7. přivítáme v Čechách budoucí DJ-skou superhvězdu.

www.niklasharding.com

 

Vedle Niklase Hardinga se představí slovenský DJ PICO, který v klubu Radost FX poprvé vystoupil na akci IN PERSON s Judge Julesem. Pico byl vybrán v konkurzu z zéměř 150 uchazečů a svým výkonem nadchl publikum.

Je skvělé, že můžeme během jednoho večera představit dva tak skvělé talenty z naprosto odlišných koutů světa.

Tahle party bude stát za to!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016