PARTYINFO

 

FUTURE SOUNDZ

Datum konání:
02.07.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lucas (roxy booking), Rob & Steve (Smoke screen soundsystem, UK), Maxx (Whiteandround, FR)
Chill Out: 2K, Im Cyber
 
 
Future Soundz
Futuresoundz, rozjetý večírek DJe Lucase, nabídne svým červencovým vydáním nejen volný vstup pro všechny, kteří přijdou do 23:00, ale samozřejmě i další porci zajímavé hudby a energické atmosféry.
 

Futuresoundz, rozjetý večírek DJe Lucase, nabídne svým červencovým vydáním nejen volný vstup pro všechny, kteří přijdou do 23:00, ale samozřejmě i další porci zajímavé hudby a energické atmosféry.

A nejspíše více než „další“, neboť jako hlavní host přijede respektované anglické DJské duo Rob & Steve - členové legendárního Smokescreen sound systému. Tito odkojenci anglické free scény, kteří už se svým uměním objeli takřka celý svět, se v současnosti prezentují velmi specifickým deep funky house zvukem – taneční, nehloupou a krásně deep hudbou.

Dodejme ještě, že Steve je úspěšný i jako producent. Hosty pak doplní svým, vždy jemně funky, tech-housem rezident DJ Luca a DJ Maxx, pocházející z Francie. Posledně jmenovaný je známý hlavně vynikajícím chycením atmosféry párty a velkou dynamikou svých house/tech-house setů okořeněných funkem, deepem i breaky.

Pro jemné zlomení bude připraven chillout, s drum’n’bass a liquid funk odborníky IM Cyber a 2K. Těšíme se na vás tedy v pátek 2.7. v klubu Roxy na mejdanu Futuresoundz.

A nezapomeňte, první hodinu vstup zdarma!



ROB & STEVE
(Smokescreen Sound System, UK)

Poprvé se Rob a Steve potkali začátkem devadesátých let na anglické free scéně. Už od roku 1994 pak DJují jako duo na párty, v klubech a na festivalech jako členové legendárního Smokescreen Sound Systému (kupříkladu s Inland Knights). Během této doby si zahráli po celé Anglii a v Praze, Kuala Lumpur, Singapuru, Paříži, Indii, Španělsku, Budapešti, Bratislavě, Slovinsku, Irsku i Amsterdamu.

Jako součást pulzující Notthinghamské taneční scény přišli se svým vlastním deep funky house zvukem.
V posledních několika letech Steve produkuje s kolegou Gavin Beltonem autorský hudební materiál pod hlavičkou projektu The Littlemen.

Své desky už vydali na labelech jako Drop Music UK, 20:20 Vision UK, Muzique Boutique US, Procreation Music UK, Funky Piranha UK nebo třeba Blockhead Records US. V únoru letošního roku založil Steve svůj nový label – Mobile Trax, jehož hned první výlisek vzbudil na Winter Music Conference v Miami velikou pozornost.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016