PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
05.07.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
OneHeartMan (Beatz Smokin Weedz ) B. Rocka (BingiDemKru), Supafly
Chillout: Yannick, Bosch-ka
Live:
Urban Bushman
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Urban Bushman
Po více než půlročních přípravách se chystá pražská kapela Urban Bushman na dosud největší turné ve své historii. Urban Bushman jsou jedinečná parta, která je přátelsky přirozená, spontánní a hravá, což můžete nejlépe poznat právě přes jejich hudbu.
 

Po více než půlročních přípravách se chystá pražská kapela Urban Bushman na dosud největší turné ve své historii... Urban Bushman jsou jedinečná parta, která je přátelsky přirozená, spontánní a hravá, což můžete nejlépe poznat právě přes jejich hudbu.

Skupina vznikla roku 1999 jako parta nadšenců pro reggae a ska, kteří se rozhodli své hudební nadání a zkušenosti věnovat lásce k této hudbě. Jejich příjemně pohodové i taneční reggae vychází z jamajských a afrických kořenů roots reggae a ska, zároveň se ale inspiruje i u jazzu, r´n´b a dancehallu.

To vytváří hudební fůzi, která je jedinečná a chytlavá doma i vzahraničí, jak se ukázalo dosud všude, kde kapela hrála. Dodnes má za sebou kolem čtyřiceti koncertů v Čechách i Německu, takže to není úplně o kvantitě, ale kvalitě a jedinečnosti jednotlivých period kapely.

Pro tento rok vyjíždí na turné s vyladěnou sestavou a kompletně novým setem, aby tak podpořila své první oficiální album, které vyšlo v létě roku 2003.

Kapelu samozřejmě podpoří reggae/dancehall djs One heart man z Beatz smokin’ weedz, Babylon rocka a Supafly, v chilloutu zahrají Yannick a Bosch-ka.

Nezbývá než připomenout, že vstupné samozřejmě není a start je ve 20:00.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016