PARTYINFO

 

VISAGE

Datum konání:
31.07.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Michael Burian (flesh/jpa), Gianluca Pandullo (Torino – Italy), Bon Finix
chill-out: Texx (Xmag), Alfonso (Xmag)
Popis:
special performance by Camya, videoprojection by Phase, lights by Wild Music
Line-up:
22:00 - 00:00 BON FINIX
00:00 - 02:00 MICHAEL BURIAN
02:00 - 04:00 GIANLUCA PANDULLO
04:00 - 06:00 MICHAEL BURIAN
 
 
Italská Visage v sobotu v Roxy
Michael Burian přichází v sobotu 31.7. s dalším dílem své VISAGE, tentokrát s jednoznačným podtitulem Italy Spirit. Speciálním hostem totiž bude zkušený italský DJ a agilní promotér i novinář v jedné osobě Gianluca Pandullo, v jehož národním duchu bude celý večírek pojat.
 

Samotný Gianluca rozjel svou DJskou kariéru už na začátku osmdesátých let a za celou tu dobu si vyzkoušel mnoho hudebních stylů. To, ve spojitosti s jeho přístupem a zkušenostmi ve všech odvětvích hudební zábavy, z něj dělá originálního dje, který hraje všechny představitelné styly house music – tech, electro, deep, afro, tribal i jazzy house. Vždy bezpečně pozná co publikum žádá a není tedy možně jednoznačně říci, do kterých stylových zákoutí odběhne.

Vypadá to, že bude vynikajícím partnerem Michaelovu, také ne zas tak lehce definovatelnému, ale vždy tanečnímu a publikum strhujícímu stylu. Mimochodem, i nyní se můžeme těšit na exkluzivně dva sety Michaela Buriana za večer. Třetím main stage DJem, jehož jsme ještě nezmínili, bude nadějný Bon Finix z Kypru. O pozitivní house chillout pak obstará již prověřený xmag team Texx & Alfonso.

A jelikož si Visage zakládá nejen na hudební, ale i vizuální vytříbenosti, můžete se těšit na speciální Italy Spirit performance by Camya, světelnou show by divocí Wild Music či videoprojekci profesionálů z Phase. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz . Těšíme se na vás tedy poslední červencový den na Visagei.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

Mediálním partnerem je server Rave.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016