PARTYINFO

 

FACE 2 FACE

Datum konání:
30.07.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Face (techno.cz), Giggles
Live:
Face 2 Face
Popis:
start 23:00, vstup zdarma
 
 
Face 2 Face v pátek 30.7. v Akropoli
Zůstali jste z nějakého důvodu ve vyhřáté Praze a nechcete být v noci sami? Baví vás house ve všech jeho podobách a samotné DJské sety vás už poněkud nudí? Je tu snadná pomoc na vaše dvojité deprese! Předposlední červencový den totiž míří Face 2 Face opět do žižkovského klubu s dlouholetou tradicí – Paláce Akropolis.
 

Ten ve svých útrobách v Kubelíkově ulici 27 skrývá hned tři místa, kde se můžete dobře pobavit, zatancovat si a ještě svlažit hrdlo nějakým lahodným a dobře vychlazeným drinkem. Pokud se rozhodnete pro Divadelní bar, od 23:00 bude vaším společníkem parta těch, které spojil před dvěma roky house dohromady a černé placky kombinují s kouzlem živých nástrojů. Deep house, tribal, tech-house a trocha breakbeatu budou znít éterem a my budeme moc rádi, když nám přijdete vytvořit atmosféru, v níž nám to doslova půjde samo od ruky…

Asi bychom těch sedm hodin hraní opravdu těžko zvládli a tak jsme si i tentokrát pozvali hosta. Bude jím DJ Giggles, nový kůň bookingu serveru House.cz, který se řadí mezi opravdové hudební chameleóny. Jsme moc zvědavi, co si s sebou tentokrát naskládá do kufru za lahůdky, každopádně vám jeho hru můžeme jenom a jenom doporučit. Stavte se za námi, rádi vás uvidíme, i o prázdninách si na vás dokážeme udělat čas!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016