PARTYINFO

 

UNLIMITED TECHNO NIGHT

Datum konání:
18.06.2004 - pátek
Místo konání:
Králíky - Music Max
DJs:
Lucca, Trancegate, Cool, V.K., Moon
Popis:
vstup 99 CZK < 22:00 < 120 CZK
 
 
Unlimited Techno Night
Po delší pauze proběhne v pátek 18.6.2004 v Music Clubu Max v Králíkách u Nového Bydžova další taneční party Unlimited Techno Night.
 

Po delší pauze proběhne v pátek 18.6.2004 v Music Clubu Max v Králíkách  u Nového Bydžova další taneční party Unlimited Techno Night.

V hlavním čase se můžeme těšit na dle ankety Dance Awards 2003  nejoblíbenější českou  Djane - Luccu. Lucca umí nejen výborně hrát a bavit publikum, ale  je i producentkou několika úspěšných desek. V současnosti patří mezi nejvíce obsazované hvězdy velkých akcí u nás a podle hesla hudba bez hranic je  možné ji slyšet často hrát  za hranicemi naší země.

Kromě Luccy představí svou novou muziku v  živém vystoupení liveact Trancegate. Nebude chybět ani Cool, jehož sety můžete znát z většiny akcí pořádaných agenturou Mountaingate. Line up doplní resident klubu Max V.K. a trutnovský Moon.

„Dýchatelný“ vzduch i v horkých letních měsících zajistí v celých prostorách Maxe silná klimatizace, kterou ocení především tancující partypeople. Toho, kdo tomto v luxusně vybaveném klubu ještě nebyl, určitě ohromí 12kW sound system, 50kW světelných efektů nebo velkoplošná videoprojekce, na které budou promítány záběry právě hrajícího umělce.

V případě, že na party přijdete do 22. hod. budete odměněni zvýhodněným vstupem 99,- , po 22.hod zaplatíte  přijatelných 120,-.

Více informací o party se dozvíte na webu www.mcm.cz nebo www.mountaingate.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016