PARTYINFO

 

BIKINY 2004

Datum konání:
31.07.2004 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Open Air
DJs:
Sens, Molczik, N Dee, L.P.D., Home, Nipple Erector & Jackillius Ouhara, Marwin Shamma, Jack R & Malda
Live:
Different D.I.S.C.O.
Info:
http://www.futurebeat.cz
info@futurebeat.cz
Popis:
místo: Beach club Borská přehrada vstup: v bikinách zdarma, ostatní 99 CZK
 
 
V Bikinách na party
Ačkoli jsou festivalové karty téměř rozdány, tak v západních Čechách nikoli. Proto až teď Vám přinášíme kompletní informace k letošnímu ročníku open-air party v režii Futurebeat.cz a Mazaného Králíčka BIKINY 2004!
 

Ačkoli jsou festivalové karty téměř rozdány, tak v západních Čechách nikoli. Proto až teď Vám přinášíme kompletní informace k letošnímu ročníku open-air party v režii Futurebeat.cz a Mazaného Králíčka BIKINY 2004!

Bohužel se nám nepodařilo domluvit se starostou Líní a přesvědčit ho, že jste slušní a nekonfliktní lidé, proto se ancábl uskuteční na rezervním místě, kterým je stejně jako loni Borská přehrada a tamní areál Beach clubu. Na sobotu 31.7.2004 od 15:00 si tedy nic neplánujte, jste na Bikinách!! :)))

A co pro Vás máme letos připraveno? Přibyla jedna stage, prostor dostane i sport a samozřejmě nebude chybět kvalitní hudba a party zábava takříkajíc „na plzeňský způsob“. Ale postupně. Na hlavní Mazaný Králíček & Futurebeat.cz Stagi se představí jeden live-act a 11 DJs. Těšit se můžeme na plzeňskou partičku Different D.I.S.C.O. a DJs se budou presentovat v tomto složení: N Dee, Sens, Diome, Molczik, Marwin Shamma, Home, LPD, Jack R, Malda a v neposlední řadě Nipple Eretor a Jackillius Ohara.

Ovšem letos jsme jako pomyslnou třešničku na dortu připravili i druhou DJ33 Havana Wigwam Stage, na které se představí v trochu latinskoamerickém rytmu DJs: Mik, el Pedro, Sirkiera Baréz a Dio Mendéz. Jestli se Vám stejně tak jako nám něco nebude zdát, dostanou tortillou po čuni a bude. :)))

Ovšem hudbou celá akce určitě nekončí. Startuje se již v 15:00 odpoledne a to turnajem v beach volejbale několika týmů z prostředí západočeské taneční scény. Složení týmů bude zveřejněno později. Mezi další lákadla akce určitě patří: free style Mazaný Králíček coctail bar, plážové aktivity, grilování, summer dekorace, shake dancers, módní přehlídka, vinyl shop a další. POZOR! Vstup v bikinách zdarma!! Vy, jináč oháklí, budete požádáni o příspěvek 99,- Kč.

Resumé: 31.7.2004 v 15:00 Beach club Plzeň – Borská přehrada, 15 DJs + 1 live act, 2 stage, turnaj v beach volejbale, plážové aktivity, spousta vychytávek a další zábavy… to vše jsou BIKINY 2004.

Těšíme se na Vás, bikináři.

Kompletní informace hledej na www.futurebeat.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016