PARTYINFO

 

PIG FEST 4 - BELGIUM NIGHT

Datum konání:
25.09.2004 - sobota
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
Iron Dax (B), Magic Mashrooms (B), Jack-R (Techanalitic), Malda (Techanalitic), Fiction and more...
Info:
Pig@seznam.cz
Line-up:
Techno main stage

20:00 - 21:00 Vigo
21:00 - 22:00 Fiction
22:00 - 23:30 Malda
23:30 - 01:30 Iron Dax
01:30 - 03:30 Magic Mushrooms
03:30 - 05:00 Jack-R
05:00 - 06:30 Home
06:30 - 08:00 Martin Meise

Drum’n’bass Arena

Kontakt with Evil VS. Basswood
 
 
Basswood - ritual jungle - profil Pozvánka na Pigfest 4 do Plzně
Biografie DJs

Magic Mushroom

Vlastním jménem Mario Margreve. Pochází z Bruselu a je mu 25 let. Dj je od roku 2000. Jeho oblíbené styly jsou techno, tech-house, progressive a retro. Rád se pobaví v klubu Lokeren. Začínal hrát na soukromých akcích svých kamarádů. Brzy si jeho neobyčejného talentu všimli lidé na správných místech a už po 12 měsících hraní se objevil na známé belgické party Forest Rave  a  roku 2001 se stal jejím residentem.

Měl čest si zahrát s DJs zvučných jmen jako jsou  Marco Bailey, DJ Pierre, Ghost,Frank Biazzi, Xentrix,.. Takže nejen jeho jméno napovídá, že nás čeká vskutku psychedelický výlet za hranice všedních dníJ Jeho vystoupení na PIGFESTU bude první v Čechách.

Iron Dax
 
Tento známý 26-ti letý belgický DJ, vlastním jménem Mario Schmitz, hraje již 10 let. Kromě energického techna si rád zahraje i tribal progressive  a retro.  Jeho nejoblíbenější klub je bruselský Fuse. V letech 94-98 začínal mixovat na regionálních akcích ve východní Belgii a  poté se začal objevovat ve větších klubech a na letních festivalech v Belgii, Lucembursku, Německu a Holandsku. V roce 2001 se stal residentem velkolepé party Forest Rave, kde si zahrál po boku takových hvězd jako je Marco Bailey, Frank Biazzi, Host, Xentrix nebo Dj Pierre.

PIGFEST bude jeho českou premiérou. Slyšel hodně o výborné atmosféře na českých akcích, tak doufáme, že mu předvedete jak se patří, že Czechs are better than cash J 

Martin Meise

V průběhu roku 1999 se ze šikovného hráče na trubku stává nekompromisní techno dj, jehož popularita prudce stoupá a Martin se záhy stává jedním z nejvyhledávanějších a zároveň nejmladších techno djs regionu. Vynikající smysl pro rytmus a vytříbené hudební cítění mu dovolují provádět téměř neuvěřitelné technické kousky, kterými s chutí opepřuje atmosféru většinou již tak dost bujarých parties.

V roce 2002 koketoval, jako jeden z prvních českých djs, s technologií Final Scratch, která mu ovšem nijak zvlášť nepřirostla k srdci a s chutí se vrátil zpět k deskám. "Nápad je v pohodě, ale software fakt špatnej." V současné době pravidelně připravuje svůj pořad Monomin pro Český Rozhlas Plzeň a soustavně se věnuje produkci své vlastní hudby

Jack - R

Začal jsem hrát ve svých 19-ti letech v lednu roku 2002. Asi po půl roce prvotního trénování doma jsem začal hrát v plzeňském klubu DVD. 6 měsíců nato jsem začal hrát jako rezident v též plzeňském klubu K14, kde jsem se snažil pořádat pravidelné afterparties po plzeňských akcích.. Hraji na 4 gramofony s Dj Maldou. V posledním 2 letech jsem natočil 5 cd pod názvem Techno Compilation. Spolu s Maldou jsme založili oficiální booking TECHANALITIC pod kterým oba hrajeme spolu s dalšíma 3-mi členy. Zahrál jsem si 2x na plzeňském rádiu Kiss Proton v pořadu Nightfly.

Cca před rokem jsem vyhrál soutěž pro začínající dj 's od Pro Futurum, Bassline cup. zahrál jsem si po boku : Agenta, Pavla Krejdla, Tokyho, Orbitha.. dále v klubech jako Industry55, Area 51, Domino - Chodov KV atd. Ve svých setech se snažím hrát spíše s energetickým podnětem, ale hlavně podle lidí, jak reagují na jednotlivé zvuky. Na párty je dj bůh, tak proč nedát lidem to co opravdu chtějí..

Malda

Vlastním jménem Ondra Malát hraje o půl roku déle než jeho kamarád a spoluzakladatel Techanalitic production Jack R. Vlastně to všechno začalo v posledním ročníku na střední škole, kdy asi po půl roce navštěvování různých parties zakoupil svůj první mixák a gramofony. Počátky byly dost těžké, protože o mixování nevěděl vůbec nic a tak na všechno musel přijít nebo to prostě někde odkoukat. Asi po půl roce se k němu připojuje jeho kamarád Jack R.  V té době už Malda hrál na soukromých akcičkách svých známých….. Po dalším roce začali společně s Jack rem chodit a hrát do plzeňského klubu DVD, tam také poprvé začali laborovat s hraním na gramofony. Pak už byl jen krůček k rezidentství v novém klubu K14.

Určitě všichni znáte jejich proslavené afterparty v tomto klubíku. Po roce rezidentství se klub zavírá a Jack R s Maldou společně zakládají Techanalitic Production. Od té doby pořádají různé parties po celém západočeském kraji. Ať už je to série parties Beat Attack nebo Technozone , či snad nesčetně klubovek…..všechny mají společný cíl kvalitně zabavit co nejširší spektrum lidí.
 
Jeho oblíbení producenti jsou Lars Klein, Johan Bacto, Hardcell, Hertz, Natus atd..
Oblíbené labely : Sway, Patterns, Highland Beats, Devils Choice.

Home

Sušický Dj Jan Meliš aka Dj Home se na taneční scéně pohybuje od roku 1999, kdy začal s legendárními akcičkami v místním klubu. Díky nocím s názvy Technoaction a Vinylbeats si zahrál po boku téměř celé "české technošpičky" a byl do značné míry ovlivněn i jejich stylem.V posledních třech letech se často objevoval v Plzni v klubech DVD, Divadlo Pod Lampou, Cella, House of Blues.

Letošní léto obohatil line-up festivalu Techno Zone, Bikiny a je také residentním Dj-em oblíbených akciček jménem Discotheca.Nějaký čas byl pod záštitou Futurebeat bookingu, nyní je členem EAE.To,že jako Dj je velmi oblíbený, dokazuje vítězství v anketě serveru Futurebeat.cz---Který Dj vás v roce 2003 nejvíce pobavil...

A o tom také jeho hraní je ...podle vlastních slov... hraju, abych bavil lidi a bavil sebe a díky tomu se mi to snad i daří... Jeho sety jsou velmi energické, taneční, těžko byste v nich pátrali po nudných temných plochách.Dokáže skloubit electro, trance, tech house s velmi tvrdým a nekomromisním schranz technem.Poslední zmiňovaný styl je jeho nejoblíbenější a proto jeho sety mají velmi razantní nádech.Díky tomu získal neoficiální přezdívku –sušický Dj RUSH

Fiction

Pokud jde o mě, desek se držim necelý dva roky, to co bylo předtim bych nevytahoval na světlo. Zatím sem moc možností neměl, pár malejch klubíků v Chebu a okolí (taková západní díra od který žiju jen pár kilometrů), díky lidem z Plzně (Pigs production) sem si fakt pořádně zahrál poprvý po dlouhý době, protože v Chebu je po technu malá poptávka, zato nabídka dost velká. 

Kontakt with evil

Kydla a Kegli se dali dohromady v roce 2000. Jsou to dva djové upřednosňují Techstep. Na svůj věk (21) si velmi brzy vydobyli pevnou pozici na západočeské d'n'b scéně. Stali se rezidenty klubu In-spiral s pravidelným programem. Jsou také členy seskupení Soundeviant.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016