PARTYINFO

 

KOVOSHROT WARMING SESSION

Datum konání:
24.06.2004 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Beat
DJs:
Pavel Krejdl (Techno.cz), Nika 77 (Techno.cz), Kaisersoze, Piny, Čenda
Info:
http://www.kovoshrot.cz...
Popis:
birthday and anniversary party
vstup 50 CZK
 
 
Beat club
Zdravím všechny příznivce kvalitní taneční muziky a hlavně party Kovoshrot a Czech techna. S velikou radostí vám mohu oznámit, že se připravuje další Kovoshrot, a to nejen ledajaký.
 

Kovoshrot partička v čele s našim cz techno djem Pavlem Krejdlem opět zasahuje a útočí a to znamená jediné - Bude se pařit!!! Po  velice vydařených soukromých akcích, které s Pavlem partička kovoshroťáků již udělala, se tentokráte rozhodli k radikálnějšímu řešení poněkud pochmurné hudební situace v Praze. Budou  se teď starat o naší případnou zábavu v klubu Beat….  na čtvrtečních  Warming session  …..    Jak jsme již zmínili akce budou pravidelně  každý čtvrtek, což je pro mnoho lidí začátek víkendu. Proto chceme  našim kamarádům, ale samozřejmě i všem lidem připraveným  trávit čas v příjemném prostředí a poslouchat kvalitní hudbu vyjít vstříc. Chceme jim nabídnout k tanci i  poslechu tyto čtvrteční zahřívací pařby s názvem….WARMING SESSION

Už podle názvu si je možno představit o co tady asi půjde, ale aby bylo jasno. Po velice dlouhé době se v Praze opět konají akce, které jsou situovány do pohodového klubového prostředí, a hlavně díky partě kovoshrot, jsou také pro starší věkovou kategorii.
Každý čtvrtek  v měsíci bude připraven jiný hudební program a ten bude  rozdělen na 4 zakladní sekce, které se budou pravidelně točit.  První sekce by měla mít název clubing Techno. Což zasvěceným říká, že v Praze nastanou aspoň po hudební stránce opět kapánek lepší časy. :))

Druhá sekce bude také dosti zajímavá a vypadá to, že v Praze i originální …..  MINIMAL techno a EXPERIMENTAL style. Zde by se měli opět prezentovat, nebo jestli chcete zahrát jak djs zvučných jmen tak i podstatně méně známý umělci. Ti za celou dobu neměli ani možnost, díky podmínkám v Praze zahrát a ukázat co v nich je. Také by na těchto večerech dostanou šanci live projekty, což jistě mnoho lidí přivítá s nadšením. Těchto projektů přibývá, ale zatím je jich spousta pouze "podomních", protože opět se opět nemají kde presentovat. Tím pádem jim chybí přímý kontakt  s publikem, a to je pro tvůrce hudby dost důležitá zkušenost. Tu nikde jinde než v klubu nebo na party nechytnou. Takže další čtvrtek v pořadí linoucí se v rytmu stále více oblíbeného minimal techna  a různých experimentálních odnoží jakými jsou ambient techno nebo poslechový chilloutek. Samozřejmě bude klub přizpůsoben i tomuto klidnému stylu hudby. Je proto možné, že si budeme moci i na tanečním parketu jednou v klidu posedět a poslechnout si hudbu, která zde nemá nikde prostor, ač je to pro ty starší lék na nervy:) a všichni tento styl doma nebo i na radiu  velice rádi poslouchají.

Jako další bonbonek v serii warming session bude již nepřehlédnutelný break beat a také tech house. To barevně vyplní další, už 3. čtvrteční noc v měsíci. Další, 4. 1/4 čtvrteční noc bude perlička v podobě sekce Techno a Other  side. To nabízí všem zúčastněným djs zahrát si třeba i  druhé strany desek a jak je známo často tajná neznámá i pro vlastníky těchto unikátků:) - Na deskách totiž většinou vyjdou tak 2 až 3 tracky, ale většina umělců si vybere jen 1 track, který hraje a druhý je na něj například moc drsnej nebo naopak jak říkáme vyměklej. - A tak se jakoby zapomene, a třeba až za rok nebo déle si ho majitel desky znova poslechne a třeba zjistí, že je to nadčasová bomba.

Takžeeé…   s potěšením oznamujeme narození nové série  hudebních dejchánků v klubu….Akci podporuje naše oblíbené www.techno cz a naše rozsáhlá partička kovoshrot/cz/sk www.kovoshrot.cz

 Celé večery by se měli nahrávat a posléze se ukázat na stránkách ke ztažení ( 1 hodina z každého večera bude ke ztažení přesně týden, než se bude konat akce další a mix bude vymazán a zaměněn za nový aktuální mix.)

Tyto  nápady přicházejí ze všech stran,a také  spousta již poměrně znuděných djs z celé taneční scény nám dala za pravdu, že je na čase něco rozumného  tady podniknout ,a že nám všichni vyjdou vstříc a budou hrát co se do vás vejde:))

Chceme tímto projektem dát trochu prostor k rozšíření naší komunitky lidí, kteří to mají převážně o společné zábavě a hudbě a ne jen o tzn… fofr škole…

Poděkování za nápad , podporu a spolupráci…….. Thanx to  Techno.cz crew   www.techno.cz  a Mellow,  Pavel Krejdl, dj Čenda, dj Piny, Coudy ,Bubamaře ,Viktor/sk za to že žije, Dave a Dan (dred)  , mikrofrajer, klub …a vlastně celý Kovoshrot team   www.kovoshrot.cz   a  blahopřeme  rodině Kafkovic ke sňatku . Ať přeje štěstí odvážným. Bubamaře patří dík za to , že nám poskytuje dobré nápady.

Budem zase najviac.

 
Kovoshrot

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016