PARTYINFO

 

KOVOSHROT WARMING SESSION

Datum konání:
24.06.2004 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Beat
DJs:
Pavel Krejdl (Techno.cz), Nika 77 (Techno.cz), Kaisersoze, Piny, Čenda
Info:
http://www.kovoshrot.cz...
Popis:
birthday and anniversary party
vstup 50 CZK
 
 
Beat club
Kovoshrot
Zdravím všechny příznivce kvalitní taneční muziky a hlavně party Kovoshrot a Czech techna. S velikou radostí vám mohu oznámit, že se připravuje další Kovoshrot, a to nejen ledajaký.
 

Hola, hola

Pavel KrejdlZdravím všechny příznivce kvalitní taneční muziky a hlavně party KOVOSHROT a Czech techna. S velikou radostí vám mohu oznámit, že se připravuje další Kovoshrot, a to nejen ledajaký.

Po dohodě s vedením nového klubíku BEAT, ležícím kousek u Vinohradské ulice, máme mimořádnou příležitost rozjet čtvrteční večery. A čtvrtek, jak pevně věříme, je poměrně dost dobrý den na začátek víkendového dění. Neváhali jsme s klukama a chytli jsme se příležitosti. Začali jsme připravovat akce s názvem Warming session, v podání partičky kovoshrot.

Máme pro Vás bonus, v podobě 1. výroční oslavy našich privátních kovoshrot akcí (nojo letí to jak sfiňa), které pro Vás pořádáme. V klubu budeme mít vytvořené zázemí, stejně tak jako v Sázavě ( pamatujete?). To znamená, že i zde naleznete dostatek místa k posezení.

Náhoda tomu dala, že v prvním termínu konání těchto akcí budu slavit již 29. narozeniny. Dohodli jsme se proto, že pojmeme první akci jako narozeninovou oslavu a samozřejmě také pokřtíme tyto nové, a jak doufáme kvalitní dýchánky. Jak jsem se již zmínil akce budou oficiálně i pro ostatní posluchače kvalitní hudby, kterým chceme tímto dát možnost jít si v Praze poslechnout příjemnou muziku a užít si v klubu s pohodovými lidmi.  (pokud se mi povede poslat i průvodní dopis, který dávám na techno.cz, tak pochopíte trochu víc i myšlenku tohoto počinu.)

 Nebudu to déle rozebírat (už mám plnou hlavu jinejch věcí ), prostě a jasně: Máme co slavit a KOVOSHROT je tady. Doufám, že dáte vědět i dalším lidem, kteří jsou v pohodě a měli by na tyto naše večírky chuť čas od času zajít, aby nesešli věkem a hlavně tou pekelnou hudbou co hraje např. dj žvýkačka ORBITH. To je jeden z hlavních důvodů proč také chceme začít dělat tyto akce!

Chceme kvalitu a ne Šaškárnu pro děti, kde hudba postrádá hlubší myšlenku. Je Vaše věc jak jste to teď okomentovali, ale toto jsou naše pocity a názory.

Jestli Vás tento dopis oslovil, neváhejte a přijďte 24.6.2004 do Klubu BEAT na akci KOVOSHROT Warming session 1

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016