PARTYINFO

 

LETŇÁK

Datum konání:
25.06.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - House of Blues
DJs:
Sens, Molczik, N-dee, Dr.Jackill & Mr.Nipp
 
 
Letňák – Návrat do minulosti
Přijďte se na sebe podívat, jak jste pařili před několika lety na akcích na výstavišti, na mejdanech v bývalém El-carmelu, v plzeňských garážích nebo v Lucerně. Ukážeme vám unikátní záběry z maškarních plesů, ze zákulisí velkých akcí, zavzpomínáme na časy minulé, na část přátel kteří už v těchto chvílích žijí úplně opačným stylem života.
 

Od 21:00 v poslední školní pátek začne promítání těch nejlepších a nejzajímavějsích záberů z nejrůznějsích akcí v západočeském regionu.

Přijďte se na sebe podívat, jak jste pařili před několika lety na akcích na výstavišti, na mejdanech v bývalém El-carmelu, v plzeňských garážích nebo v Lucerně… ukážeme vám unikátní záběry z maškarních plesů, ze zákulisí velkých akcí, zavzpomínáme na časy minulé, na část přátel kteří už v těchto chvílích žijí úplně opačným stylem života.

U číše vína si pak můžeme společně zaremcat, jak ta „scéna už není co bývala“ , nebo o tom „jaká je z toho dneska komerce“, či snad „tenkrát to nebylo jenom o smahu!“ :))) Věříme, že se dokážete oprostit od představy „klasické party“ a že zavítáte do House of Blues na tento netradiční večírek s vůní nostalgie.

Svoje záznamy nám k dispozici nabídl i nejstarší promotér našeho regionu Metod, takže o nostalgii a videa z úplně prvních plzeňských akcí nebude nouze! Přijďte to zkouknout!

Současně s tím proběhne exhibice několika místních DJů, kteří se pokusí o vytvoření prima nálady.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016