PARTYINFO

 

MYSTIC SKATE CUP 2004

Datum konání:
25.07.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Soulsource, Orion, Salezly, Loutka
Live:
Aquasky vs Masterblaster + MC Manic (UK), Plus Minus (SK), Riviera Playboyz (CZ), Dorothy Sanchez (FR), The AirBags (CZ), Donots (D), Zipera (PL), Soil (CZ), Stephunk T (CZ), Pablo's Majic Karpet (Mexico)
 
 
Interview se Soil Pablo’s Majik Karpet DJ Soulsource Mystic Sk8 Cup 2004 vs. Street
Filmová premiéra sk8 videí v rámci Sedmého kontinentu

Chichagof

ChichagofChichagof je nejnovější skateboardový film z produkce Veeco (Volcom), který představuje sílu současného skateového Volcom teamu (Geoff Rowley, Mark Appleyard, Rune Glifberg, Dustin Dollin, Caswell Berry, Ryan Sheckler a další) v kvalitách celovečerního filmu.

Kombinace 16 mm kamery, super 8 a digitálního formátu poskytla skvělé možnosti při výrobě tohoto dokumentu z cest po Asii, Evropě, Jižní Americe s plynulým prolínáním severoamerické architektury a jejími betonovými stavbami.

Chichagof je věnováno památce Scotta Stamnese a pojmenováno po rybářské lodi jeho otce, která ozdobila první Volcom skateový film s názvem Freedom Wig. Tento  nejnovější a nejskateovější filmový počin z produkční dílny Veeco se určitě stane tím ukázkovým v každé vitríně.


Hot Chocolate

Hot chocolateJe novým firemním skateboardovým videem známé značky Chocolate skateboards. Tento snímek má na svědomí jeden z nejlepších kameramanů Ty Evans (Transworld skateboarding) a známý režisér úspěšných videoklipů (Beastie Boys, Fat Boy Slim nebo Bjork) a celovečerních filmů (V kůži Johna Malkoviče) Spike Jonze.

Hot Chocolate není jen firemní sk8 video, ale je uděláno formou dokumentu s rozhovory týmových jezdců o historii a současnosti a použitím zvláštních a originálních efektů, které umocňují celkový zážitek z filmu. Díky těmto netradičním postupům a skvělému skateboardingu (Gino Iannucci, Marc Johnson, Kenny Anderson, Scott Johnston, Mike York a další) je Hot Chocolate - „a skateboard documentary“ ojedinělým skateboardvým videem.

Týmový jezdec Marc Johnson to vystihuje v několika větách: „Když si dokážeš něco představit, tak to dokážeš i realizovat…Skateboarding jsou realizované nápady. Když zkoušíš trik dost dlouho, nebo když si ho představuješ, jak funguje, tak ho v podstatě na skateboardu můžeš udělat.“ - Marc Johnson (profesional skateboarder, skater of the year 2003).

 
Kdo se letos zúčastní samotných závodů MSC 04 + časový rozvrh Sedmý kontinent na Mysticu + profil Aquasky vs. Masterblaster feat. Manic První jména jezdců + vstupenky v pražských sk8shopech Write4Gold - Největší evropský graffiti battle Mystic skate cup 2004

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Závěrečná tisková zpráva + výsledky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016