PARTYINFO

 

MYSTIC SKATE CUP 2004

Datum konání:
25.07.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Soulsource, Orion, Salezly, Loutka
Live:
Aquasky vs Masterblaster + MC Manic (UK), Plus Minus (SK), Riviera Playboyz (CZ), Dorothy Sanchez (FR), The AirBags (CZ), Donots (D), Zipera (PL), Soil (CZ), Stephunk T (CZ), Pablo's Majic Karpet (Mexico)
 
 
Interview se Soil Pablo’s Majik Karpet DJ Soulsource
Mystic Sk8 Cup 2004 vs. Street
Nový urban mag na českém trhu se zúčastní 11. ročníku Mystic Sk8 Cupu se svou mobilní jednotkou. Skateboarding a ulice – to je veliká láska, takže je to prostě povinnost.
 

Ve STREET stánku si můžete nedávno vyšlé nulté číslo tohoto časopisu s míchaným CD od DJe Wiche koupit za zvýhodněnou cenu 99,- Kč. Kromě toho zde budou k dostání všechny tituly z produkce Mad Drum, včetně kontroverzních SuperCroo a novotou vonícího CD singlu LA4.
 
STREET  je ulice. Ulice je město. Město jsi ty i my. Centrum, periferie…mají duši. Nechceme tolik psát, abyste věděli. Víte i bez toho. Chceme, abyste věděli jedno jediný - kašleme na žabomyší války typu underground vs. mainstream. Náš prostor není jednostranná scéna.

Není to ani fundamentalismus. Je to ulice, odkud to přichází, a ulice kam se to jednou zase vrátí. Je to svoboda rozhodování, tvoje vlastní svoboda, co je dobrý a co ne. Je to muzika, streetart, je to sport, volný čas mladých lidí, pro který je město jediná platforma.

Barevné zdi, brka, holky, kluby, mejdany. To je STREET.

 
Filmová premiéra sk8 videí v rámci Sedmého kontinentu Kdo se letos zúčastní samotných závodů MSC 04 + časový rozvrh Sedmý kontinent na Mysticu + profil Aquasky vs. Masterblaster feat. Manic První jména jezdců + vstupenky v pražských sk8shopech Write4Gold - Největší evropský graffiti battle Mystic skate cup 2004

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Závěrečná tisková zpráva + výsledky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016