PARTYINFO

 

MYSTIC SKATE CUP 2004

Datum konání:
25.07.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Soulsource, Orion, Salezly, Loutka
Live:
Aquasky vs Masterblaster + MC Manic (UK), Plus Minus (SK), Riviera Playboyz (CZ), Dorothy Sanchez (FR), The AirBags (CZ), Donots (D), Zipera (PL), Soil (CZ), Stephunk T (CZ), Pablo's Majic Karpet (Mexico)
 
 
Interview se Soil
Pablo’s Majik Karpet
Jejich hudba je ovlivněna mnohými styly - funky, jazzem, bluesem, ale nejbližším se jim stal opravdový soul. Je to prostě až hypnotizující hudba s nádechem drsného života v Mexico City s podtónem Latinské Ameriky.
 

PMK - Pablo’s Majik Karpet pocházejí z největšího města na světě – z Mexico City. Po letech pouličních jamů se tu dala dohromady parta šesti muzikantů: Rainbow (saxofon), Hiadi (kytara), Eking  (kytara), Jachu (basa), Omar (bicí) a Pablo, který je ve spirituální esenci.

Jejich hudba je ovlivněna mnohými styly - funky, jazzem, bluesem, ale nejbližším se jim stal opravdový soul. Je to prostě až hypnotizující hudba s nádechem drsného života v Mexico City s podtónem Latinské Ameriky.

Pablo‘s Majic Karpet jsou skvělou, našlapanou partou, ale to většinou nestačí. Důležitá je hlavně špetka štěstí, která vás dřív nebo později potká, jinak se může stát, že zemřete úplně neznámí. Štěstěna seděla někde opodál, když tuhle partu Mexičanů poznal Maroš.

Stalo se to v jednom mexickém plážovém baru V Puerto Escondido, kde zrovna vystupovali Pablo’s Majik Karpet. Z ničeho nic vypadla elektřina, najednou byla všude tma a všechny sound-systémy na celé pláži zmlkly. Jen tihle kluci hráli dál...  Záhada?

Pablo’s Majik KarpetV žádném případě! Na vymoženosti moderní kultury jako je elektřina totiž zvysoka kašlou! Mají soběstačný equipment, komba na akumulátory a nástroje ovládají i poslepu. Tím pádem je něco jako výpadek proudu nemůže rozhodit ani v nejmenším.

O tři měsíce později přišlo pozvání z Čech od Maroše. Pablos‘ Majk Karpet neváhali a vydali se na cestu. V Čechách měli původně během dvou letních týdnů odehrát tři koncerty. Po jejich prvním vystoupení na Mystic SK8 Cup dostali celkem 40 dalších nabídek.

Ve finále zůstali tři měsíce, během kterých odehráli celkem 50 vystoupení včetně MFF v Karlových Varech nebo na MTV party v Bratislavě. Stihli navštívit rádio Expres a Evropu 2, vystupovali i v České televizi a aby toho nebylo málo, podpořili akci Nadace pro uprchlíky pod záštitou Václava Havla.

 
DJ Soulsource Mystic Sk8 Cup 2004 vs. Street Filmová premiéra sk8 videí v rámci Sedmého kontinentu Kdo se letos zúčastní samotných závodů MSC 04 + časový rozvrh Sedmý kontinent na Mysticu + profil Aquasky vs. Masterblaster feat. Manic První jména jezdců + vstupenky v pražských sk8shopech Write4Gold - Největší evropský graffiti battle Mystic skate cup 2004

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Závěrečná tisková zpráva + výsledky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016