PARTYINFO

 

OPEN AIR MUŠOV

Datum konání:
02.07.2004 - pátek
Místo konání:
Pasohlávky - Perpetuum Camp
DJs:
Jerry, Pat Heart, Tvyks, Javas, Marcco, Muzzy
Info:
http://www.perpetuum.cz
Popis:
vstup 100 CZK
 
 
Open air Mušov
Open Air Mušov odstartuje prázdniny plné hudby a tance pod širým nebem v rytmu elektronické muziky. Hrát Vám budou zkušení DJs s jejich vytříbeným hudebním vkusem určeným pro vnímavé tanečníky a posluchače. Dále budete mít možnost zahrát si stolní fotbálky, ochutnat grilované dobrůtky, nebo se vykoupat v jezeře.
 

Slavnostní zahájení sezóny nového klubu v populární rekreační oblasti.
Taneční party  pod hvězdnou oblohou!

Camp Perpetuum - vodní nádrž Nové mlýnyOpen Air Mušov odstartuje prázdniny plné hudby a tance pod širým nebem v rytmu elektronické muziky. Hrát Vám budou zkušení DJs s jejich vytříbeným hudebním vkusem určeným pro vnímavé tanečníky a posluchače. Dále budete mít možnost zahrát si stolní fotbálky, ochutnat grilované dobrůtky, nebo se vykoupat v jezeře !

(možnost stanování v místním kempu, cca 700 metrů od místa konání akce).

- Budova bývalého penzionu s barem – akce proběhne v přilehlých venkovních prostorách. Kapacita je až  1 000  návštěvníků. (v případě nezdaru počasí možnost přesunu do vnitřních prostor klubu).

Přidejte se k nám tedy i Vy a oslavte tancem léto v plné parádě !!!

Vstupné na párty „Open Air Mušov “ je 100,- kč (prodej pouze namístě).

Doprava osobním autem po silnici R52 směr Brno-Vídeň Autobusem Brno (Zvonařka) – Pasohlávky rozces. Iváň (pravidelná linka ČSAD, oDJezd každou hodinu).

 

Pat Heart (FR)  : Rodák z Francouzké Guyany, který začal svoji DJskou dráhu v roce s neuvěřitelným datem 1982. Později se stěhuje do Francie a posléze do Švýcarska. Využívá svoje schopnosti z předešlých rádiových vysílání a rozbíhá pravidelný pořad v celonárodním rádiu Coleur 3. Hraje na různých místech Švýcarska a Francie.

Jako DJ cestuje po celé Evropě a začátkem roku  2003 se rozhodne po mnoha skvělých odehraných klubových mejdanech z předešlého období zůstat také v našem hlavním městě a podílet se na zdejší rozjeté taneční kultuře. Pat je kosmopolitní a komunikativní povaha a tento klad se odráží v jeho příjemně pozitivním a veselém pojetí House Music !


www.perpetuum.cz
www.rovan.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016