PARTYINFO

 

RUHR IN LOVE

Datum konání:
26.06.2004 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Chris Liebing, Adam Beyer, Moguai, Tomcraft, Tom Novy, Da Hool, Jens Lissat, Savas Pascalidis, Terence Fixmer, Roland Casper, Taucher, Massimo, Hardy Hard, Oliver Moldan, Marc Vision, Dr. Gonzo, Lucasch, etc.
Live:
The Advent
Info:
http://www.ruhrinlove.de...
Popis:
Olga Park, Oberhausen, Německo
 
 
Ruhr In Love s českým zástupcem
Dne 26.června se v Olga Parku v Oberhausenu uskuteční jeden ze největších festivalů v Německu v produkci agentury Nature One s názvem Ruhr In Love. Letos se bude konat teprve 2.ročník tohoto nového festivalu. Přesto má již na německé scéně, i díky velkému zájmu v minulém roce, vybudované velké jméno. První ročník navštívilo kolem 17ti tisíc návštěvníků.
 

Dne 26.června se v  Olga Parku v Oberhausenu uskuteční jeden ze největších festivalů v Německu v produkci agentury Nature One s názvem Ruhr In Love. Letos se bude konat teprve 2.ročník tohoto nového festivalu. Přesto má již na německé scéně, i díky velkému zájmu v minulém roce, vybudované velké jméno. První ročník navštívilo kolem 17ti tisíc návštěvníků.

Na festivalu Ruhr In Love se bude prezentovat celá řada djs, agentur, klubů, rádií a labelů, mezi nimi např. Tresor Berlín, Int.Deejay Gigolos, Teknite Radio atd.

Jako jediný český zástupce se na jednom z floorů tohoto festivalu představí také majitel slibně se rozvíjející agentury Strobe Dj Lucasch.

Kromě spousty německých djs, jejichž jména by našim partypeople nic neřekla zde vystoupí také celá řada uznávaných umělců. Na různých pódiích se představí ze známějších jmen např. Chris Liebing, Adam Beyer, The Advent (live), Moguai, Tomcraft, Tom Novy, Da Hool, Jens Lissat, Savas Pascalidis, Terence Fixmer, Roland Casper, Taucher, Massimo, Hardy Hard, Oliver Moldan, Marc Vision, Dr.Gonzo a další.

Celá party je koncipována jako denní open air festival, který začíná ve 12 hodin a končí ve 22 hodin. Po skončení mají návštěvníci možnost vybrat si ze spousty after parties, které se konají od 22. hodiny v různých klubech v okolních městech, např. Koln, Dortmund, Lippstadt, Dusseldorf, Essen, Hagen atd.

DJ Lucasch je zakladatelem a majitelem agentury Strobe. V současné době patří DJ Lucasch mezi nejvytíženější české djs v zahraničí společně s Djkou Luccou, Ladidou a Michaelem Burianem. Jen v tomto roce si již stihnul zahrát v celé řadě známých zahraničních klubů jakými jsou např. belgický N-Joy Club v Arlonu, polský Inqbator v Katowicích, rakouský Juice Club /ex Tunnel Club/ v Linzi, slovinský Štuk Club v Mariboru, švýcarském Loft ElectroClubu v Lausanne, německých klubech Atomic (Ohrdruff / Erfurt), 1210-Club (Hirschau / Nurnberg), Prison Club (Landau a.d.Isar), U-Bahn (Iserlohn / Dortmund), Exil Ex-Haus (Trier), Kinostadl (Trimmelkam / Salzburg), Altes Kino (Roemhild/Hildburghausen).

V tomto roce má potvrzeny bookingy ještě také na 2 známé festivaly v Lucembursku – E-Lake festival, na kterém zahraje na hlavním pódiu po boku Moguaie a Tomcrafta, tím druhým festivalem je Garden of Eden s deseti floory, na kterém za agenturu Strobe kromě DJ Lucasche zahrají také Djs Coma, Kita a BB Mike.

Bookingová agentura Strobe v současné době zastupuje české djs Lucasch, Laura Level + Rodent, Coma, Kita, BB Mike, Element, Radan Mach a Bear.

Více informací na www.strobe.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016