PARTYINFO

 

METROEXPORT III

Datum konání:
27.08.2004 - pátek
Místo konání:
Litoměřice - Klacxon
DJs:
Ko-Kos a hosté (jatka, UL), Mihai, DJ Bebe + Beat-box, B-boy´s
Live:
Severská dvojka (hip-hop, UL), De Zrechts (hip-hop, Líšov)
Popis:
start 20:00, vstup 68 CZK
 
 
Metro v Litoměřicích?
Po krátké a důrazné diskusi s vedením jsme dostali jednou za měsíc a dokonce o víkendu prostor v programu světoznámého klubu. Podniku se říká Klakson (píše se to Klacxon) a je v Litoměřicích. Seriál akciček, kde by měl být na prvním místě Hip-Hop jsme s naší destrukční agenturou Torzo, a.s. pojmenovali Metroexport.
 

Úspěšně se nám po dvou krásných a krátkých rocích fungování povedlo uzavřít největší ústecký hudební klub Metro. Nevim, jestli někoho zajímají okolnosti, jak Metro vzniklo a proč se nakonec rozpadlo. Je logický, že bych o tom něco vědět měl. Mě se o tom ale, nechce psát ani mluvit a tak se to teď nikdo nedozví. V tomhle pokusu o článek už vůbec ne...

Po krátké a důrazné diskusi s vedením jsem dostal jednou za měsíc a dokonce o víkendu prostor v programu světoznámého klubu. Podniku se říká Klakson (píše se to Klacxon) a je v Litoměřicích. Seriál akciček, kde by měl být na prvním místě Hip-Hop jsme s naší destrukční agenturou Torzo, a.s. pojmenovali Metroexport.

 Kdo z Vás si myslí, že tady běží o čistokrevnej Hop, tak ten se krutě zmýlil. Podle mě je hudba o tom, jestli je dobrá a nebo špatná. Pařba je o tom, jestli lidi kalej, nebo seděj. Člověka, kterej si myslí, že to dožene tim, že se navleče do značkovejch hadrů, bude hulit skéro, a postříká sprejem každej hajzl, je mi líto.

Tim sem se dostal trošku oklikou k tomu, že na našich akcičkách uvidí a uslyší publikum taky disko, ragga, hardcore, DNB, pop, a já nevim, co ještě.

Takže tímto srdečně zvu všechny, co v sobě najdou tu drzost zvednout prdel od TV, nebo od piva a jít zaplatit astronomickou částku za vstup.

Nic neslibuju, záleží taky na Vás. Nějaký věci ještě nejsou vyřešený, tak aspoň ty hlavní pecky, co jsem stihnul do uzávěrky prázdninovejch Ústeckejch přehledů. Pro podrobnější info sledujte prosím naše plagy, který vylepíme na profláklý místa.

Kapelky a DJ´s, který sem si dovolil pozvat mají společné: jsou super, nejsou superstar a líběj se mi.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016