PARTYINFO

 

HOUSE BOAT 2004

Datum konání:
05.07.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Paco (openhouse/fr), Maxx (white&round) & Bára Vaculíková (vocals), Javas
Info:
http://www.whiteandround.cz...
tomas.palenicek@whiteandround.cz
Popis:
start 21:30, mezipřistáni 01:00 - 01:15, stop 05:00
předprodej: bar Chateau Rouge
 
 
DJ Paco opět v Praze
Francouzský DJ Paco se v dětství přestěhoval s rodiči do Gabunu, což výrazně ovlivnilo jeho první hudební experimenty. V šestnácti se Paco vrátil zpět do Francie, kde se později stal rezidentním DJ v jednom z prvních housových podniků v Brittany, v klubu Exit.
 

DJ PacoFrancouzský DJ Paco se v dětství přestěhoval s rodiči do Gabunu, což výrazně ovlivnilo jeho první hudební experimenty. V šestnácti se Paco vrátil zpět do Francie, kde se později stal rezidentním DJ v jednom z prvních housových podniků v Brittany, v klubu Exit.

Již tehdy začal být Pacův osobitý styl, který sám nazývá deep dubby and funky, populární. V Paříži, stejně jako v zahraničí (Kanárské ostrovy, Itálie, Švýcarsko, UK) se brzy rozneslo, že Paco hraje našlapaný, rozjetý a veselý funky house. Dnes patří mezi deset nejlepších Francouzských DJs a jeho popularita na francouzské scéně stále vzrůstá.

Paco vystupoval opakovaně v Čechách jako resident akcí Open House pořádaných agenturou white&round. Tyto akce se odehrály ve všech nejvýznamnějších pražských klubech – Roxy, Mecca a Radost FX.

DJ PacoJako residentní DJ těchto akcí dokázal českému publiku, že je rozhodně jedním z nejlepších houseových DJs kteří na české scéně kdy vystupovali.

Jeho sety jsou plné veselé nálady, perkusových rytmů a hlavně valivé a nepřerušované energie. O Českém publiku Paco ví své: „České publikum má u mnoha evropských DJs velmi dobrou reputaci a často bývá řazeno mezi ty nejlepší.“ Sám má po zdejších zkušenostech stejný názor.

Paco kromě svých DJských aktivit zastává také pozici artistic director  u labelu OpenHouse a Kailash Records. V současné době se tento významný DJ vrací zpět do Prahy kde vystoupí hned na dvou různých večerech.

DJ PacoV pátek se 2.7. vystoupí jako hlavní hvězda večera na akci Bikini Club v Radost FX společně s DJem Loutkou a Vectifem.

V pondělí 5.7.2004 na svátek Cyrila a Metoděje vystoupí se svým speciální setem na akci House Boat 2004 která se bude odehrávat na vyhlídkové lodi Odra na řece Vltava.

Společně s ním se představí DJ Maxx s vokalistkou Bárou Vaculíkovou a brněnský DJ Javas. Tato akce má velmi omezenou kapacitu lidí, proto případným zájemcům doporučujeme zakoupit lístky v předprodeji v baru Chateau Rouge, Jakubská 2, Praha 1.


Oblíbené labely:

1. Music for freaks
2. Paper
3. Classic Rds
4. Gray Hound
5. 20 20 vision

DJ PacoOblíbení umělci:

1. DJ Buck
2. Luke Solomon
3. Ralph Lawson
4. Mayaku
5. Terry Francis


More info: http://www.whiteandround.cz/DJs_info/paco.htm

www.whiteandround.cz
www.enferrouge.cz
www.radostfx.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016