PARTYINFO

 

PULSE THE BEATS VOL. 3

Datum konání:
16.07.2004 - pátek
Místo konání:
Zlín - U žíznivého psa
DJs:
Alleki&Kobylka, Sidewinder, Lucasch, Daemon&Leex (4 decks), Sigfrid, Houbicz
Info:
http://www.upsa.cz
djlab@atlas.cz
Popis:
3 kW sound, videoprojekce, dekorace, malování na tělo
vstup 80 CZK, start 21:00, end 06:00
 
 
Konečný line-up
Pulse The Beats Vol.3
16.7.2004 proběhne po krátké odmlce již třetí pokračování akce PULSE THE BEATS, tentokráte v prostorách undergroundového klubu U žíznivého psa.
 

16.7.2004 proběhne po krátké odmlce již třetí pokračování akce PULSE THE BEATS, tentokráte v prostorách undergroundového klubu U žíznivého psa.
 
 Jako hlavní tahouny večera jsme pro vás přichystali olomoucké duo Alleki & Kobylka. Jejich spojení energického techna z gramofonů a živých bicích je u nás ojedinělou záležitostí, která vás nenechá sedět na židli. Line up dále doplní zakladatel a majitel moravské agentury strobe, DJ Lucasch, který se v současné době prezentuje groovy technem ze 3 gramofonů nejen v Česku, ale i za hranicemi (např. Švýcarsko, Německo, Polsko atd.). Poprvé zde uslyšíte také společný set Daemona & Leexe ze 4 gramofonů a 2 mixů. Aby byl line up kompletní, čekají vás také sety DJs Sidewindera, Houbicze a Sigfrida, kteří vám ukážou zač je toho techno loket :-)

 Abyste si mohli vše naplno vychutnat, bude použit zvukový systém Class A o výkonu poctivých 3 kW, které budete nejen slyšet ale i cítit :) Kdyby vás náhodou nudil pohled na hrajícího DJje, můžete sledovat připravenou videoprojekci, okouknout dekorace nebo si nechat udělat kresbu na tělo :)

 Pokud tedy nebudete vědět co 16.7. s večerem, zkuste se stavit, začátek akce je ve 21 hodin a vstup 80 Kč. Přesný line up bude zveřejněn.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016