PARTYINFO

 

FREE HOUSE OPEN AIR

Datum konání:
02.07.2004 - pátek
Místo konání:
location unknown
DJs:
Deep Dope soundsystem, Smokescreen soundsystem, Rob&Steve
Info:
http://www.sunshinepeople.cz
Popis:
infoline: 608 270 671
 
 
Free Open Air u Prahy
V pátek, 2. července začíná další venkovní akce pod křídly DEEP DOPE soundsystem. Tato formace vznikla na začátku tohoto roku spojením členů hudební agentury Sunshine People a dalších lidí, kteří společně pořídili zvukovou aparaturu, stan, světla, bar a všechny ostatní věci nutné k pořádání venkovních parties.
 

V pátek, 2. července začíná další venkovní akce pod křídly Deep Dope soundsystem. Tato formace vznikla na začátku tohoto roku spojením členů hudební agentury Sunshine People a dalších lidí, kteří společně pořídili zvukovou aparaturu, stan, světla, bar a všechny ostatní věci nutné k pořádání venkovních parties.

Sunshine People dříve pořádali akce v pražských klubech ROXY, Radost FX, Mecca atd. Z těch nejúspěšnějších jistě pamatujete pravidelnou noc s názvem Euforica, která představila řadu známých djs z celého světa.

Tentokrát se spolu s deep dope djs představí přední djové Smokescreen soundsystem(uk) Rob & Steve.
Poprvé se potkali na začátku devadesátých let na free parties v Anglii.

Na akcích venku, v klubech a na festivalech spolu hrají od roku 1994 jako členové legendárního Smokescreen soundsystem. Od té doby hráli po celé Anglii, a jako DJ´s navštívili Amsterdam, Paříž, Singapur, Kuala Lumpur, Budapešť, Bratislavu a Prahu. Dále hráli v Irsku, Indii, Španělsku, Slovinsku atd. V anglickém Nottinghamu, kolébce taneční hudby, vytvořili svůj vlastní způsob stylu deep funky house. 

Steve v posledních letech produkuje vlastní hudbu ve formaci Littlemen spolu s Galvinem Beltonem . Svoje věci následně představili na labelech jako jsou Drop Music(uk), 20:20 Vision(uk), Muzique Boutique(us), Procreation(uk), Funky Piranha(uk) a Blockhead Records(us).

Steve spustil v únoru 2004 svůj vlastní label Mobile Trax a hned první release na této značce byl kladně přivítán celou taneční scénou.

Detailní informace o místě konání akce získáte na info lince 608 270 671. Party se uskuteční v blízkosti hlavního města Prahy. Deep Dope pro Vás připravili víkend(….a možná i déle J ) skvělé house hudby, 8KW soundsystem a plný BAR s pítím a jídlem.

Přijeďte s námi "kempovat"! :)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016