PARTYINFO

 

CAFE DEL TECHNO 7

Datum konání:
17.07.2004 - sobota
Místo konání:
Hluk - Euroclub
DJs:
B-T (Germany), Clara Bailar, Lucasch, Kita, Květa.K, Soopy Mood
Info:
http://www.strobe.cz
lucasch@iol.cz
Popis:
vstup 80 CZK
 
 
Line-up
Café Del Techno 7
17. července se na rezidentní noci DJ Lucasche v Euro Clubu v Hluku s názvem Cafe Del Techno 7 můžete těšit na několik zajímavých djských hostů. Tentokrát půjde o malinko silnější kafé, jelikož na akci uslyšíte i techno tvrdšího německého kalibru.
 
17. července se na rezidentní noci DJ Lucasche v Euro Clubu v Hluku s názvem Cafe Del Techno 7 můžete těšit na několik zajímavých djských hostů. Tentokrát půjde o malinko silnější kafé, jelikož na akci uslyšíte i techno tvrdšího německého kalibru.

Pokud se vám líbí techno v podání DJ Rushe, zajisté se vám zalíbí i styl německého hosta, který si říká B-T, a který v ČR zahraje vůbec poprvé. Mladá DJka Clara Bailar zahraje v Euro Clubu premiérově, avšak již dávno není žádný nováček na naší taneční scéně, její sety jsou veselé, plné kvalitní muziky i kvalitních mixů.

Slyšet jste ji již mohli i na větších klubových akcích jako je např. brněnská Eternity či slovenský Paradog. Tribal techno set zahraje jeden z nových členů Strobe Bookingu DJ Kita ze Zlína a z Děčína se zastaví náš kamarád a bývalý člen našeho bookingu DJ Květa.K, který s sebou doveze i dj Soopy Mooda.

Z rezidentů této party zahraje tentokrát jen DJ Lucasch, jelikož nám druhý rezident této klubovky DJ Coma odletěl na Floridu a zda se na tuto party stihne vrátit včas zatím není vůbec jisté. Případně se budete moci těšit alespoň na to, že vám udělá pěknou fotečku když ho pěkně poprosíte :) Vstup na tuto party opět 80 Kč. Začátek ve 21:00.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016