PARTYINFO

 

LOCOMOTIVE 5

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Strakonice - KD Katovice
DJs:
Chris Sadler (chrissadler.com), Agent (Fylo), Jerry (BE/Apokalypsa), Stuka (independent), Wobr (f.m.d.), Byzzon (kra-stra), Terra (f.m.d.)
chill-out: Pan:Dan DJs
Info:
freemusicdjs@seznam.cz
 
 
Locomotive 5 již tento pátek v KD Katovice u Strakonic
Oblíbená jihočeská Lokomotiva vyjede již popáté a jako vždy za zvuků různých odnoží technomusic. Tentokrát pro nás Free Music DJs připravili velmi pestrou nabídku hostů - Agent, Jerry, Chriss Sadler (speciální technoset). Domácí "strojvůdci" se představí v osvědčené sestavě - Wobr, Stuka, Terra a Byzzon. O vyklidnění se postarají chill-outový odborníci Pan Dan. V partyinfu si můžete zasoutěžit o 6x2 volné vstupy. Těšíte se? Určitě se tam sejdeme! Brzy nashledanou
 

Soutěž o 6x2 volné vstupy:

Kdo Vás na minulé Locomotive nejvíce potěšil a koho byste chtěli v budoucnu  slyšet?

(odpovědi na freemusicdjs@seznam.cz)

Pozvánka:

Rádi bychom Vás pozvali na pátý díl jihočeské pravidelné party Locomotive, co do sestavy, v zatím nejsilnějším složení.

Na nové hlavní Scanners.cz stejdži se již po druhé představí pardál české techno scény Dj Agent, dále houseový mistr mistrů Chris Sadler, pozor ale na Locomotive od něho uslyšíte spešl techno set!! A to nejlepší na konec, rezident brněnské hyper akce Apokalypsa a člen BE bookingu Dj Jerry.
 
Doplní je mladý milý Dj Stuka, jihočechům určitě ne třeba představovat, dále strakoničtí Djs Wobr, Byzzon, Gregy a Terra.

CHill out bude v rukou Pan Dan sound systemu, kteří budou po celý večer produkovat pozitivní vibrace a starat se o vaše unavené sluchovody.
 
Za zmínku, vedle tradičního světelného parku, jistě stojí  vymazlený jednokílowattový zelený laser a dvě projekční plátna.

Využít budete moci služby XTC test.
 
Pro nakopnutí bude k mání Speed 8 a mimo jiné i energy drink Kamikaze, který je hlavním sponzorem akce.

Na renomovaných serverech je také spuštěna soutěž o 6x2 vstupy. 

Se všemi otázkami se prosíme obracejte a pište na freemusicdjs@seznam.cz

Doufáme, že se opět sejdeme, jak je již zvykem, v hojném počtu a těšíme se, že přijdete udělat minimálně tak dobrou atmosféru, jako na předchozích dílech.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016