PARTYINFO

 

ANTISTATIC - FREE MIND

Datum konání:
03.09.2004 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Valentino Kanzyani, Marko Nastič, Lucca, Orbith, BB Mike, Cou d, Flesh
Info:
http://www.sunkvs.cz
emanuel.yasma@seznam.cz
Popis:
unique light show robe show lighting Valentino Kanzyani & Lucca
Line-up:
21:00 - 22:30 Cou-d
22:30 - 24:00 BB Mike
24:00 - 02:00 Marko Nastic
02:00 - 03:00 Valentino Kanzyani
03:00 - 05:00 Lucca+V.Kanzyani
05:00 - 07:00 Orbith
07:00 - 10:00 Flesh
 
 
Rozhovor s DJane Luccou Rozhovor s Valentinem Kanzyanim Profil - Valentino Kanzyani
Antistatic
Dobrá zpráva pro všechny milovníky akce s názvem Antistatic. 3.Září 2004 se budete moci opět odpoutat od povrchu zemského a zařádit si v osvědčených prostorech KD Válcoven plechu ve Frýdku-Místku. Další díl seriálu Antistatic tentokrát nese podtitul Free Mind, což samo o sobě slibuje hodně nekonvenční dostaveníčko. K tanci a poslechu si vám dovolí zahrát opravdoví mistři valivých beatů, jak ze světa, tak z naší domoviny.
 

Dobrá zpráva pro všechny milovníky akce s názvem Antistatic. 3. září 2004 se budete moci opět odpoutat od povrchu zemského a zařádit si v osvědčených prostorech KD Válcoven plechu ve Frýdku-Místku. Další díl seriálu Antistatic tentokrát nese podtitul Free Mind, což samo o sobě slibuje hodně nekonvenční dostaveníčko. K tanci a poslechu si vám dovolí zahrát opravdoví mistři valivých beatů, jak ze světa, tak z naší domoviny.

Bude nám potěšením přivítat jednoho ze dvou králů slovinského techna, dlouhověkého přítele - technokrále Umeka, úspěšného producenta a spolumajitele labelu Recycled loops, mistra Valentina Kanzianyho. Pozvání přijala také druhá postavička východoevropské technoškoly, autor mnoha hitů, z nichž ten nejznámější "devil in my pants" nechybí ve sbírce snad žádného s dj´s-pan Marco Nastič.

Své placky však samozřejmě roztočí i známé tváře frýdeckého dýchánku, jejichž hudební příspěvek jistě nenechá jediné nohy klidnými. Představí se nám vítězka letošních vyhlášení Czech Dance Awards Dj Lucca, která nám na minulém Antistacu předvedla prvotřídní set, který byl okořeněn trochou temperamentu za přispění Španělky Pelachy.

Chybět nebude ani tradične elektro-laděný, oblíbený bavič tanečníků i zákulisí a velký fanda Antistatických parties DJ Orbith. Jako nová ikona válcovenské akcičky, se ukáže za gramofony Čech s kanadskými zkušenostmi a účastník mnoha místních akcí Dj BB Mike. Celek zajímavého povyražení dotvoří opět moderátor známého pořadu Kissmánia a zkušený Dj Cou-D, spolu s nedílnou součástí bookingu pořádající agentury Sun Production, kterou je residentní Dj Flesh.

O vynikající světelnou show,se opět postará  Unique (Robe show lighting)která dokázala skvěle vybarvit svými světly všechny dosavadní Antistaticy. Celý kulturák se bude chvět díky impozantnímu zvuku ag. Quix, která sebou přiveze i zelený laser, taneční kroky budou diktovat opět sympatické Go-Go a čerstvé ovoce k osvěžení se již stává samozřejmostí. Hladinu tekutin samozřejmě budete moci doplnit ve 2 barech. Bližší info o djs a případné změny naleznete na www.sunkvs.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016