PARTYINFO

 

ANTISTATIC - FREE MIND

Datum konání:
03.09.2004 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Valentino Kanzyani, Marko Nastič, Lucca, Orbith, BB Mike, Cou d, Flesh
Info:
http://www.sunkvs.cz
emanuel.yasma@seznam.cz
Popis:
unique light show robe show lighting Valentino Kanzyani & Lucca
Line-up:
21:00 - 22:30 Cou-d
22:30 - 24:00 BB Mike
24:00 - 02:00 Marko Nastic
02:00 - 03:00 Valentino Kanzyani
03:00 - 05:00 Lucca+V.Kanzyani
05:00 - 07:00 Orbith
07:00 - 10:00 Flesh
 
 
Rozhovor s DJane Luccou

Čau Lucko, nejdříve bych se tě chtěl zeptat na tvé vystoupení na Vaši akci Hradhouse, kde jsi přebírala otěže po Chrisu Liebingovi. Jak se ti hrálo?

Bylo to super, Chris hrál excelentně a tak jsem měla docela těžký úkol. Zároveň to byla velká výzva a lidi mně tak podpořili, že se mi hrálo úplně úžasně, že jsem vůbec nechtěla přestat.

3.9.2004 budeš hrát ve  Válcovnách plechu ve Frýdku Místku na akci ANTISTATIC, kde budeš hrát s Valentinem Kanzyanim a Marko Nasticem. Co si myslíš o těchto dvou postavách taneční scény a jak se těšíš na společný set s Valentinem Kanzyanim?

Jak Valentino tak Marco jsou fantastičtí DJs, Kanzyani je navíc i přední světový producent a horký favorit
pro příští Hradhouse festival :)      

Party people si zvykli slyšet na začátku tvého vystoupení tvůj Mirage 01 v remixu Umeka, potěšíš je tímto úvodem I na Antistatiku?

Uvidím podle atmosféry, ale spíše začnu něčím jiným, novým, co lidi ještě neznají. Možná remixem mého tracku Octanum od Felipeho, který zní také hodně dobře.

Když jsme u toho UMEKa remix tvého geniálního Mirage 01. Chystáš se oslovit i další tvé oblíbené producenty jako Valentina Kanzyaniho, Gaetano Parisio, Marco Carola atd.. nebo už jsi naopak byla požádána o nějaký remix?

V létě jsem byla ve studiu v Barceloně a společně s Davidem Squillacem – dalším neapolským producentem jsem vytvořili 3 nové tracky. Davide již předtím remixoval můj track „Moon and Stars Above“, který vyšel v dubnu na německém labelu Definition. Remix od jednoho z mých oblíbených italských producentů určitě plánuji, ale v současné době spíše pracuji na vlastních věcech společně s mým studiovým partnerem Chrisem Cowiem.  

Co si myslíš o ostatních českých producentech a kdo ti svou tvorbou padl nejvíce do noty? Jak vidíš další vývoj české elektronické hudby?

Rozhodně zajímavý je Brňák Dave Fish, líbí se mi i věc od Niky 77. Světové parametry má cokoliv co souvisí s Ohm Square, celkem kvalitní je i Ecstasy of St.Theresa. 

Jsi momentálně residentem nějakého klubu?

Momentálně hraji pravidelně každé dva měsíce na residentní party Chrise Zandera v klubu U60311 v německém Frankfurtu, také často hrávám v mém oblíbeném ostravském Fabricu. Chtěla bych mít i pravidelnou klubovou noc v některém jiném klubu.

DJane LuccaJaké je tvůj názor na drogy na parties? Myslíš si, že jsou nedílnou součástí?

Ne, drogy zhoršují vnímání hudby a jsou neomluvitelné svinstvo. Extáze způsobuje trvalé poruchy paměti, deprese, pervitin ničí mozek a vnitřnosti, kokain ničí srdce a cévy, jediná omluvitelná a příjemná věc je příležitostné kouření marihuany, ale jen jednou za čas. Lidé, kteří propadli drogám, většinou ztrácejí soudnost a spolehlivost. Příkladem jsou někteří zbankrotovaní promotéři i DJs, kteří díky častému užívání drog ztratili kariéru, či zbankrotovali.

Teď je zrovna období dovolené. Vím, že jako DJ nemáš asi na to mnoho času, ale jezdíš hodně po světě. Nezůstaneš někde třeba 1-2 dny po hraní a neodreaguješ se někde na pláži?

Po HradHousu a Summer Of Love jsem hrála v neděli v Montenegru v Černé Hoře a zůstala jsem tam u moře do středy. Na jaře jsem zase hrála na řeckém ostrově Alexandropoulis v klubu na pláži a také jsem tam zůstala ještě další dva dny. Hrozně miluji moře a ráda jím čerstvé ryby, takže takový pobyt mi vždy dodá hodně energie.

Posloucháš techno i ve volném čase?

Ve volném čase si raději poslechnu jiný styl hudby, který mně následně inspiruje v technu. Mám ráda moderní jazz, britské kapely jako Maaron 5, někdy si poslechnu i klasickou hudbu. 

A poslední otázka. Chtěla by jsi něco vzkázat návštěvníkům ANTISTATICU, kteří se na tebe určitě moc těší?

I já se moc těším na všechny, na severní Moravě hrávám vždy hrozně moc ráda.

 
Rozhovor s Valentinem Kanzyanim Profil - Valentino Kanzyani Antistatic

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016