PARTYINFO

 

SUNCASTLE OPEN AIR FESTIVAL

Datum konání:
28.08.2004 - sobota
Místo konání:
Svojanov - Hrad
DJs:
Daho & Ginger (NSW, Nula2.cz), Hech & MC Vaant (U Merkura.cz), Mr. Pupitz (U Merkura.cz), Oswald (s.m.i.i.l.e./sk), Shweppy & Rico (The Net), Tochy, The Pipe(SMISL), Luckie, Term-x (CBS), Joshek, Grenshaw, Alcor, Flaster, Mara (FS)
redrum stage: Koogi (shadowbox), X.Morph (Redrum), Chiastic (Redrum), Overflow (Redrum), Bluelighter (Redrum), Va.czech (CBS), Penny, Devyb, Bart (SMISL), Cz.ermis (FS), MC Vaant
Info:
jakub.havel@tiscali.cz
Popis:
Předprodej vstupenek v síti Ticketpro, orientálni čajovna, chill-out, lidové ceny na barech
Line-up:
main stage:

16:00-16:45 HONTZA
16:45-17:30 OCI
17:30-18:30 THE PIPE
18:30-19:30 LUCKIE
19:30-20:30 JOSHEK
20:30-22:30 HECH & MR.PUPITZ + MC VAANT
22:30-00:30 OSWALD
00:30-02:30 DAHO & GINGER
02:30-04:00 SHWEPPY & RICO
04:00-05:00 TOCHY
05:00-06:00 GRENSHAW
06:00-07:00 MARA
07:00-08:00 FLASTER


Broken stage:

16:00-17:30 BART
17:30-19:00 CZ.ERMIS
19:00-20:30 PENNY
20:30-22:00 VA.CZECH
22:00-23:30 VAANT
23:30-01:30 KOOGI
01:30-08:00 X.MORPH , BLUELIGHTER, CHIASTIC, OVERFLOW
 
 
Doprava na Suncastle
Hrad Svojanov u Poličky ožije v rytmu tanečních beatů
Slyšte, slyšte! Po úspěšné loňské premiéře se poslední prázdninový víkend vrátí festival Suncastle na gotický hrad Svojanov u Poličky, aby se postaral o vaši zábavu!
 

Sice se to může zdát neuvěřitelné, ale ve srovnání s minulým ročníkem bude letos vše lepší!

Hudební dění bude tentokrát rozděleno na 2 podia opatřená výkonnějším zvukovým aparátem a světelným parkem.Party začne úderem 16. hodiny odpolední, a první houseový a progressive DJs vás začnou pomalu rozehřívat a a připravovat na večer. Dominanta hradu, hradní věž bude návštevníkům také přístupna ale pouze do 20.00, takže zájemci o nádherný výhled a dokonalý zážitek si musí pospíšit. V prostorách dolní části veže bude umístěn chill-out kde vám budou sevírovany abientní láhudky od nEwmiho. Pro návštevníky společensky unavené a vyčerpané je zde možnost ubytování přímo v prostorách hradu a campingu v bezprostřední blízkosti hradu. Část nádvoří hradu je zastřešena, tím pádem může zábava nerušeně pokračovat až do konce naplánovaného na 8 hodin ráno i v případě padání trakařů nebo i jiných věcí. A krom tohoto máme připraveno ještě pár překvapení,na ty se ale budete muset přijet podívat sami... Jedno ale prozradíme: vstupné je 100 Korun!

Podium na nádvoří hradu bude zaměřeno na mainstreamovější styly,  kde jako hlavní tahouni vystoupí jablonečtí Daho a Ginger ve společném setu na 4 gramofony, stejně jako pardubičtí Hech a Mr.Pupitz, jejichž exibice bude navíc doplněna o zpěv MCho Vaanta, další set na 4 gramce předvedou pánové Shweppy a Rico, které proslavili jejich sety v pardubickém L-klubu. Naše východní sousedy bude zastupovat DJ Oswald-specialista na electro a minimal house, DJskou sestavu doplní Joshek, Tochy, The Pipe, Luckie,  Grenshaw,Oci,  Mara a další.

Podium mezi hradbami bude patřit zvuku undregroundu-zlomeným beatům drum'n'bassu, junglu a breakbeatu-nelze se tudíž divit, že za mixážním pultem najdeme v prvé řadě nejznámějšího "zlomeného" DJe Koogiho, bněnský soundsystem Redrum reprezentovaný DJi X.morphem, Bluelighterem, Chiasticem, Overflowem, DJské alter ego MCho Vaanta, Va.czech a S.M.I.S.L. DJs Penny, Bart, Devy-b...

Daho a Ginger

Jablonečtí "Murder Boys" Daho a Ginger hrají od roku 1995. Jejich styl se vyznačuje především specifickým zvukem Short-heavy-tonal-techno a precizní, promyšlenou technikou mixu.
 
Byli prvními průkopníky tohoto stylu u nás v české republice. Daho & Ginger team má rovněž vynikající renomé, co se týče souhry a podání, při hraní ze dvou mixů a čtyř gramofonů. Oba djs jsou rezidenty pražského klubu Paradox a jeho noci Ultra. Hráli v každém menším i větším klubu v České republice a samozřejmě na celé řadě velkých party a festivalů, jako je Orion Hall, Cosmic Trip, Citadela, Screaming The Truth, Summer Of Love atd.. Rovněž v zahraničí mají svá více, či méně pravidelná angažmá. Sem patří především bratislavský, pro dvojici Daho a Ginger posvátný Uclub, party Boomerang, německý Tresor, Distillery, 8. Mai, nebo festival K2. V roce 2002 absoluvovali tito dva jedineční djs NSW Tour s neuvěřitelnými sedmnácti zastávkami, po boku jejich vzorů a později přátel, jako je Regis, Female, Surgeon, Makaton, Function, Christian Wunsch, nebo Olga+Jozef.

Vedle klasického klubového techna se Daho a Ginger zabývají Intelligent Dance Music a Clicks & Cuts scénou. Jsou majiteli obchodu a distribuce Nula2. Daho dále také recenzentem desek pro časopis Bassline a mnoho i-net serverů.
Mezi skutečnými milovníky hudby v ĆR má dvojice Daho a Ginger velmi dobré jméno a renomé : )

DJ Oswald

DJ Oswald je našim krajanům znám  především z ranního setu na předposledním díle festivalu Summer of Love, kde předvedl precizní výkon jenom potvrzující kvality, které už měli možnost zhodnotit clubbeři v Polsku nebo Rakousku a také návštevníci posledního dílu party Elektra v pražské Roxy, kde se ukázal v tom nejlepším světle. DJ Oswald je jedním ze zakladatelů slovenské agentury S.M.I.I.L.E., která sdružuje přední slovenské electro dje jimiž jsou kromě něj i DJane Denia a Biji. V jeho setech najdeme všechno od electra přes techno až po minimal house a můžeme bez obav tvrdit, že jeho vystoupení bude nedocenitelným zážitkem pro všechny příznivce inteligentní hudby a jedním z vrcholů festivalu.

DJ Hech

Viktor alias DJ Hech se staví za gramofony už 6 let. Původně pracoval v recordshopu Marz vinyly v Praze aby si o pár let později založil recordshop vlastní-Shop U Merkura.V roce 1999 byl vybrán jako jeden ze zástupců České Republiky na Red Bull Music Academy v Berlíně. Každou středu od 21 hodin živě mixuje rádiový pořad Novinky u Merkura na rádiu Life 91,6.Svůj Djský um už společně s ostatními členy U Merkura sound systemu předvedl na všech českých festivalech a ve většině klubů,kam se přesunula mobilní party sound systemu zvaná Noc U Merkura. Jeho styl je definován jako směsice tech-houseu, techna a breakbeatu.

DJ Mr. Pupitz

Láďa známý také jako Mr.Pupitz je další nedílnou částí posádky sound systemu U Merkura. Jeho nejoblíbenější styl je tech-house prokládaný vším od funky techna až pobůhvíco:) S Hechem je skvěle sehraný a proto občas vystupují společně v setu na 4 gramofony a 2 mixpulty,nejinak tomu bude i na festivalu Suncastle. DJ&MCVaant se k taneční hudbě dostal přes účinkování v mnoha punkových kapelách, avšak známost s U Merkura crew nakonec vyústila v jeho "mírné" přeorientování a tak se s ním můžete potkat na tanečních akcích po celé republice, kde se vyskytuje ve dvou podobách, jedna z nich mixuje zlomené beaty z gramofonů kdežto druhá neodtrhne ústa od mikrofonu a skvěle doplňuje jiné DJe .Na Fesivalu Suncastle budete mít možnost poznat obě podoby.Nejdříve totiž svým zpěvem doplní společný set Hecha a Mr.Pupitze na hlavním podiu aby se po jeho skončení přesunul do zlomeného prostoru drum'n'bassové stage a rozotčil gramofony.

DJ Koogi

DJ Koogi je jedním z průkopníků drum'n'bassu v čechách, vždyť hraje již od roku 1995! Má za sebou 2 velmi úspěšné oficiálně vydané mixované kompilace. Kromě podílení se na projektu shadowbox.cz píše recenze techniky pro časopisy XMAG a Be a pro internetový server techno.cz a moderuje rozhlasový pořad Shadowbox na pražském Radiu 1. Ať už pro skvělý výběr desek, dokonalé mixy, osobní kouzlo nebo  každoroční vysoké umístění v tanečních anketách, nikdo z rozsáhlé drum'n'bassové komunity na něho nedá dopustit a proto bude právě ON  hlavní hvězdou drum'n'bassové stage na festivalu Suncastle 2004

more info coming soon at www.suncastle.webz.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016