PARTYINFO

 

BAYSOUND NIGHT

Datum konání:
09.07.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rescue, Box, Maxx
 
 
Baysound Night
Dj Maxx pochází z města Rennes ve Francii.S hudbou začal již ve svých 5 letech.
 

Dj Maxx (France, White&Round)
 
Dj Maxx pochází z města Rennes ve Francii.S hudbou začal již ve svých 5 letech. Nejprve hrával na bubny, které pakvystřídal za klasické piano a po několik dalších let se mu věnoval na konzervatoři. S elektronickou hudbou se dostal poprvé do styku na undergroundové techno party 'Transmusicales' v roce 1994. I když se v té době začal po pianu věnovat hře na elektronickou kytaru, hodně ho tato hudba zaujala a začíná se jí věnovat.

V roce 1998 vydává folk album 'Grant' jako solový kytarista. Zároveň se již naučil ovládat gramofony a umění mixu. Později žije několik měsíců v Edinburghu ve Skotsku a následně přijíždí do Prahy. V roce 1999 dostává nabídku na první hraní jako DJ v Čechách v klubu Paradogs a Palác Akropolis. V následujících letech se dostává do bookingové agentury  White & Round (www.whiteandround.cz), která ho zastupuje a stává se jejím residentem.

Momentálně Maxx hraje po různých klubech po celé české republice a občas vyráží i za hranice do států jako Francie, Švýcarsko nebo Německo. Moderuje také pořad o elektronické hudbě na radiu Kiss FM pro východní čechy vždy ve středu od 19 do 24h..Kromě jeho Djských aktivit, vzal Maxx ještě část promotérských zaležitostí v agentuře White & Round.

Mezi jeho nejznámější projekty pravděpodobně patří party ,, Open House parties´´, ale také spolupracuje se zahraničními sound systemy a kolektivy (Plage 83 (ch), ecHo (fr), Open House (fr),House of Summer (Ger)...) Dj Maxx hraje melodický a groovy funky-house, tech-house nebo progressive house založený na velmi osobním volbě skladeb.Jeho set máte možnost slyšet na houseboatu U Bukanýra na party Baysound
Night jejíž rezidentem je Dj Rescue z Pure Rhythm sound systemu.
 
Dj Rescue & Box from Pure Rhythm s.s.
 
Pure Rhythm sound system vznikl na konci roku 1999.V sound system působí djs Rescue, Canobee, Soda, Box a Wenzig. Pure Rhythm djs hrají převážně sound undergroundu v UK a US. V jejich setech, ve kterých se stylově pohybují po celém spektru hudebních stylů, převládá tech-house, house, break a podle okolností hrají i daleko razantněji a nebo naopak deepově.

Doposud jste je mohli slyšet na nejrůznějších party po celé republice. Za zmínku stojí jejich nepravidelná rezidentní noc s názvem Pure Rhythm Session, která se koná v klubu Roxy a na kterou jsi vše potřebné ohledně výroby dekorací, letáků a projekcí připravují sami. Proto má tato noc skvělou atmosféru, která je podpořena dobrou návštěvností a nezaměnitelnými sety Pure Rhythm djs.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016