PARTYINFO

 

TECHNOZONE 7

Datum konání:
16.07.2004 - pátek
Místo konání:
Zastávka - Ostrov na Úhlavě
DJs:
Ryan Blackman (UK), Molczik, Jack R, Malda, Home, X, Drex, Tomy, Quack, Fox
Info:
http://www.futurebeat.cz
ondrej.malat@matsushita.cz
 
 
Západočeský open air Technozone 7
Je tu léto a s ním i letní parties. Jednou z těch prvních v Západnch Čechách je každé léto TechnoZone na Ostrově v Příchovicích u Přeštic. Letos se chystá již sedmé pokračování!!
 

Je tu léto a s ním i letní parties. Jednou z těch prvních v Západnch Čechách je každé léto TechnoZone na Ostrově v Příchovicích u Přeštic. Letos se chystá již sedmé pokračování!!

Techanalitic Production a DVD club si Vás dovolují pozvat 16.7.2004 na Ostrov Příchovice (u Přeštic) na tradiční open air party TECHNOZONE 7. Jak již sám název napovídá, hlavním tématem této party je jako každý rok techno, ovšem letos bude pro Vá spřipravena i druhá stage, s trochu odlehčenější muzikou.

Na hlavní stagi se jako headliner představí z Foundation již dobře známý britský DJ Ryan Blackman (samurai/flux/aon/UK), tentokrát v show na 3 gramofony. A věste, že tento veselý chlapík během svého setu nenechá ani jeden gramec na chvilku odpočinout. Sekundovat mu budou samotní Techanalitici ve složení Jack R, Malda, Fox, zástupce DVD clubu DJ X a v neposlední řadě se předvedou (tak jako poslední dva roky) dvě stálice západočeské scény DJ Molczik (eae/futurebeat.cz) a DJ Home (eae).

Tedy hlavní floor bude celou noc ve znamení techna a to vždy v trochu odlišném pojetí, tudíž milovníci tohoto žánru si rozhodně přijdou na své.

Letos je ovšem připravena i druhá stage ve stylu house-trance, kde se postupně představí DJ Drex rovněž ze stáje Techanalitic, dále DJ Tomy, DJ Quack a v trance podání i DJ X a DJ Molczik. O veselou a melodickou hudbu na této stagi rozhodně nebude nouze. :)

Jako specialita je pro Vás připravena na druhé stagi presentace začínajících DJs z DJ školy DVD, která započne již v 18:00! Mezi další vychytávky, či chcete-li lákadla rozhodně patří Green Laser, Videoprojekce, 12kw Sound, dobré pivo, chutné limo, něco na červa a v neposlední řadě horké párky. :)) A když k tomu připočteme šumění řeky kolem a nezaměnitelnou atmosféru tohoto ostrova, vyjde nám z tohoto vzorce letní taneční party jak má být.

Vstupné je pouhých 100,- Kč.

Všichni jste srdečně zváni.

podrobné info na www.futurebeat.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016