PARTYINFO

 

MIXER

Datum konání:
14.08.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva, Loutka, Javas
Popis:
vstup 100 CZK < 23:00 < 150 CZK, start 22:00
Line-up:
22:00 - 00:00 Javas
00:00 - 06:00 Tráva & Loutka
 
 
Mixer
Roli hosta na Mixeru tentokrát přijal další zkušený DJ – brněnský Javas. V sobotu 14. srpna bude tedy klub Roxy opět svědkem celonočního dovádění a užívání si jedinečné atmosféry opravdového večírku, na němž kombinace talentů a zkušeností obou residentů vytváří při společném hraní jedinečnou elektrizující energii.
 

I tento měsíc přináší dvě legendy tuzemského DJingu, pánové TRÁVA a LOUTKA, čerstvý díl svého oldschool mejdanu MIXER s pravidelným žolíkem v podobě vstupného, které činí pouhých 100,- Kč do 23:00 (poté za 150,-).

Roli hosta tentokrát přijal další zkušený DJ – brněnský JAVAS. V sobotu 14. srpna bude tedy klub Roxy opět svědkem celonočního dovádění a užívání si jedinečné atmosféry opravdového večírku, na němž kombinace talentů a zkušeností obou residentů vytváří při společném hraní jedinečnou elektrizující energii.

Zkušený a v hudebních kruzích velmi respektovaný DJ JAVAS, funky deep tech houseový klasik, jim ovšem bude zdatným spoluhráčem. Pamětihodné je třeba jeho hraní při prvním vystoupení Carl Coxe v ČR pro plný Průmyslový palác a není od věci připomenut i spolupráci s renomovanou umělkyní Ivou Bittovou.

Světelnou show bude mít celou noc pod palcem TNT & Fisha, o videoprojekci se postará stále bezkonkurenční Phase.

Atmosféra uvolněné zábavy bez zbytečných „be IN“ záležitostí je tím, co si v sobotu 14.8. můžete na oldschool mejdanu MIXERu užít. Užít dokonce první hodinu jen za lidových 100CZK.

Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese www.roxy.cz . Těšíme se na vás!

Mediálním partnerem akce je server CLUBBER.CZ.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016