PARTYINFO

 

CITADELA NEBULA

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
rave hard drive stage: Technasia aka Charles Siegling (FR), Southsoniks live (FR), Corvin Dalek (DE), Kaisersoze, Orbith, BB Mike, Hubiss
be deep red stage: Jordache (Rhythm Brothers, PL), Martin Gredner, Simon Sayz, Rob Smile, Kita
Info:
sasa@citadela.dj
Line-up:
Rave hard drive stage:

20.00 – 22.00 Hubiss
22.00 – 23.30 Orbith
23.30 – 01.30 Corvin Dalek
01.30 – 02.30 Southsoniks – live
02.30 – 04.00 BB Mike
04.00 – 05.30 Charles Siegling aka Technasia
05.30 – end Kaiser soze

Deep Red stage:

21.00 – 23.00 Kita
23.00 – 01.00 Andreas Frame aka Dj N-Dr.U
01.00 – 02.30 Jordache
02.30 – 04.30 Martin Gredner
04.30 – end Rob Smile
 
 
Citadela Nebula – last info Rozhovor s Technasií
Rozhovor s Corvinem Dalekem k Citadele
Pár slov o Corvinovi, Citadele a ženách
 

Čau Corvine, jak se vede? Je léto, venku krásné počasí, spousta sexy holek. Jak se ti to líbí a jak to prožíváš?

Mám se fajn, poslední dobou je můj život velmi zajímavý. Tady v Berlíně se zatim o létu moc mluvit nedá. Teplota je maximálně 20 stupňů a téměř každý den prší. Pro spoustu lidí to asi není úplně ideální, ale mně tenhle způsob “anglického“ léta vyhovuje. Je to svým způsobem melancholické a pro mně mnohem vice inspirující prožívat takovéto léto ve srovnání s horkými dny, kdy člověka rozptyluje sledování letně oblečených pěkných holek.

Jaké ženy se ti líbí nejvíc? Brazilky, východoevropanky, japonky? Nebo tvůj vkus vyžaduje něco speciálního?

Ženy jsou velmi zvláštní bytosti, bez nichž bysme nemohli existovat. Mají svoji vlastní energii, kterou tě buď uchvátí nebo nikoliv.Líbí se mi ženy pěkné, inteligentní, otevřené. Ty které baví sex a líbí se jim.

Líbí se my nymfomanky se svými přítelkyněmi, které to mají rádi s mužem, ale pouze ve trojici.

Líbí se mi ty, které mají rády dobrodružství a experimentování a líbí se jim to 69.

Líbí se mi holky, které si užijí skupinový sex a taky ty, které polykají.

Líbí se mi ohnivé latino kočky a jejich dlouhé tmavé vlasy, líbí se mi japonky se svým vzhledem malých školaček, také mladé rusky a jejich krásně bílá kůže, dlouhé nohy a velká prsa.

Líbí se mi štíhlé černošky, s pevným zadečkem, které to milují zezadu. Ale opravdu miluji české holky,,,,  hodně!!!

Proč vlastně wet&hard? Zkus se trochu zmínit o změnách v tvém životě a v pohledu na muziku a všechny věci kolem, od zlaté éry hitu Poundz&Penz, který se stal obrovským hitem spousty clubberů po celém světě až do doby, jak tě známe nyní, tzn. Jako pionýra wet n hard stylu.

Tak tohle je opravdu krásná otázka.

Proč ne wet&hard? No není pěkné mít něco nového a zajímavého, vizi, něco co člověku dodá energii směřovat stále kupředu? Začínaly mně nudit stále stejné postupy v techno a trance skladbách. Poprvé co Mark Reeder vydal track Poundz & Penz na labelu MFS pro mně nastala velká změna. Hodně mně to nakoplo a dodalo novou inspiraci. Po velké podpoře, kterou mi vyjádřila spousta světových Djs se věci daly do pohybu. Myslím že až moc rychle, protože každý ode mě očekával Poundz&Penz 2, pak asi Pounds&Penz revisited, nebo Poundz&Penz regente, nebo něco podného.

Každý byl lačný po nějakém pokračování. Dostal jsem spousty nabídek od různých evropských a anglických labelů, což znamenalo obrovský tlak ze všech směrů, kam jsem se pohnul. Dostal jsem šanci potkat spoustu lidí, ke kterým se moje hudba dostala a ikdyž by tito lidé wet&hard nikdy neposlouchali, viděl jsem, že se jich zvuk wet&hardu dotkl a že moje muzika a filozofie otevřela spousty očí ve spoustách duší..

Wet&hard je jako jazyk, který pochopíš, ať jsi kdekoliv nebo odkudkoliv. Je to odkaz pro určitý typ lidí na celém světě, kteří ho chápou, týká se jich, poslouchají ho a podle něj také žijí ten svůj wet&hard život, stojící na stejných myšlenkáh a vizích a je jedno jestli jsou z Česka, nebo odkudkoliv ze světa.

Kde se cítíš nejlépe se svoji muzikou? Je to ve studiu, když pracuješ na nových skladbách nebo v klubu při svém vystoupení?

Nejlépe se cítím když hraji svoji hudbu a vidím reakce lidí. Samozřejmě miluji práci ve studiu, miluji poslouchat hudbu při sexu nebo v autě s dobrým zvukem, na soukromé party se skvělými lidmi nebo ve své kanceláři, když brouzdám po internetu. Rád ji take poslouchám na jachtě, kde jsem obklopen spoustou holek v miniaturních bikinách :-)

Zkus si vzpomenout na nějakou zajímavou akci v poslední době, kdy jsi zažil něco opravdu neobvyklého nebo bláznivého?
 
Zažil jsem spoustu skvělích akcí ve spoustě zemí, v Číně, Kolumbii, nebo Anglii. Před několika lety jsem v rumunsku u Černého moře zažil výbornou akcičku, dělali jsme after party na pláži asi pro 200 lidí a nějací lidi přinesly asi 1000 extází pro nás všechny. Určitě si umíš představit atmosféru, která tam byla. Bláznivé orgie. Slunce, sex, oheň a wet&hard – rumunský styl. Velmi žhavé.

Po určité době tě opět přivítáme v naší zemi. Jak se ti líbí odezva českých party people na tvojí muziku? Vidíš nějaký rozdíl mezi návštěvníky akcí u nás a ve světě?

Jak jsem již dříve zmínil wet&hard hovoří jayzkem, který je srozumitelný pro lidi na celém světě. Myslím, že je to velmi mocný hudební jazyk, mluvící ke všem, kteří jej chápou. Nezáleží odkud jsi, nebo jakou máš barvu kůže.

Čeští partypeople mojí muziku chápou. Jsme stejný typ lidí. Plni lásky, síly, sexu, srandy a energie. Nepotřebujeme chladné materialistické věci. Naši energii čerpáme ze svých těl, sexu, tance, z hudby.

Tentokrát s sebou na zářijovou Citadelu přivezeš novou specialitku, která bude součástí tvého vystoupení. Vím jen, že to bude opět něco plné sexu a vzrušení. Nechceš prozradit, co můžeme očekávat?

Promiň, pochop, teď o tom nemůžu a zatím nebudu mluvit, protože by to přestala být specialitka, na kterou se lidé budou těšit. Budu hrát jako vždy na podobných akcích a vše co zahraju bude spontánní a závislé na mnoha skutečnostech, počasí, sexy lidech v publiku, atmosféře..

Prozradím jen že to bude velmi velmi sexy, bude to wet&hard !!!

Můžeme očekávat ještě něco extra kromě nové video projekce?

Momentálně pracuji a hodně se věnuji visuální stránce nejen svých vystoupení. Svět digitální fotografie mně úplně dostal. Dělám fotky bez jakýchkoliv marketingových cílů, nebo podobně. Jsou na nich pouze zážitky z mého života, které se snažím vložit do filmu, na kterém momentálně usilovně pracuji. Jistě se spousta těchto snímků objeví v průběhu projekce při mém vystoupení v Brně. Těšte se.

Jsi velmi zaměstnaný Dj, bookovaný na akce po celém světě. Jak to vypadá s tvoji produkcí? Můžeme se v brzké době těšit na nový singl, nebo něco podobného?
 
Poslední dobou jsem pracoval na remixu pro přiští singl skupiny Faithless, jmenuje se “I want more”. Výborně se mi na tom dělalo, a bylo mi velkým potěšením tento remix dělat. Vlítl jsem do toho se srdcem a láskou, beze strachu, ale s vírou. Faithless jsou velmi příjemní lidé, vkládající duši své hudbě, a tak práce pro ně pro mně byla velmi příjemná zkušenost.
Momentálně pracuji ve studiu na několika nových skladbách, takže doufám, že brzy si je všichni budete moci poslechnout.

Když mluvíme o produkci. Pamatuješ si ještě svůj první track, který jsi udělal? Bylo to příliš daleko od tvorby, kterou děláš nyní?

Jasně. Můj první track se jmenoval “Plastic Beats”. Nahrál jsem ho v tátově garáži na magneťák. Byla to pouze kytara a vokály.

Bylo to strašný, ale v mém srdci tato skladba navždy zůstane jako první. Později jsem hrál ve dvou skupinách, nahrál jsem spoustu demo songů a absolvoval spoustu vystoupení. Tento track byl vzdálený několik světelných let, od toho co a jak dělám teď.

Po vydání alba byl pro mně právě track pro Faithless první skladbou, se kterou jsem absolutně spokojen a cítím, že toto je momentální Corvin Dalek, vlastně až do doby, než se pustím do něčeho nového……
 
Na zářijové Citadele se představíš společně s Charlesem Sieglingem aka Technasia a další headliner bude francouzský projekt Southsoniks. Znáte se spolu? Jak se díváš na jejich hudbu?
 
Osobně se neznáme. Jejich hudba je ale velmi kvalitní a zajímavá. Moje vize se sice asi trochu liší od jejich, ale to je to, co dělá hudbu hudbou.

Spousta holek a kluků u nás už se těší na tvoje zářijové vystoupení. Chceš jim něco vzkázat?

yes... keep it wet&hard – forever !!!

 

 
Capoeira na Citadele Nebula Rozhovor s Kaisersozem Corvin Dalek Technasia headlinerem další Citadely DJ Jordache Citadela se vrací do Boby centra Zahájen předprodej na Citadelu Web a soutěž k Citadele

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016