PARTYINFO

 

CITADELA NEBULA

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
rave hard drive stage: Technasia aka Charles Siegling (FR), Southsoniks live (FR), Corvin Dalek (DE), Kaisersoze, Orbith, BB Mike, Hubiss
be deep red stage: Jordache (Rhythm Brothers, PL), Martin Gredner, Simon Sayz, Rob Smile, Kita
Info:
sasa@citadela.dj
Line-up:
Rave hard drive stage:

20.00 – 22.00 Hubiss
22.00 – 23.30 Orbith
23.30 – 01.30 Corvin Dalek
01.30 – 02.30 Southsoniks – live
02.30 – 04.00 BB Mike
04.00 – 05.30 Charles Siegling aka Technasia
05.30 – end Kaiser soze

Deep Red stage:

21.00 – 23.00 Kita
23.00 – 01.00 Andreas Frame aka Dj N-Dr.U
01.00 – 02.30 Jordache
02.30 – 04.30 Martin Gredner
04.30 – end Rob Smile
 
 
Citadela Nebula – last info Rozhovor s Technasií Rozhovor s Corvinem Dalekem k Citadele Capoeira na Citadele Nebula
Rozhovor s Kaisersozem
24. září se v plné síle vrací do Boby Centra oblíbená Citadela. Opět se může pochlubit velice kvalitním line-upem, ke kterému zajisté přispěje i přítomnost DJe Kaiserozeho.
 

kaiserLetošní léto bylo na festivaly a openairy hodně bohaté. Jednou z prvních akcí pod střechou, která tě po prázdninách čeká bude zářijová Citadela. Jak se těšíš, a jak vidíš to, že Citadela je opět zpátky?

Z návratu Citadely mám upřímnou radost, byla je a doufám, že ještě dlouho bude jednou z nejvýraznějších akcí v Brně a na domucí scéně vůbec. Citadela představila domácímu publiku celou řadu skvělých a do značné míry určujících DJs a producentů, vždy byla promyšlenou a koncepční party, která se neomezovala na pouhé střídání DJs v jednotvárných line upech a já si myslím, že má potenciál pokračovat v tom i do budoucna. A navíc nebýt Citadely, kde by někteří duchem a nápady chudší, brněnští "promotéři" vzali a to doslova, inspiraci pro své jednoduché akce.

Jako headlineři vystoupí Technasia, Corvin Dalek a francouz Southsoniks, který předvede live vystoupení. Je mezi nimi někdo jehož muzika tě oslovuje více než u ostatních?

Jasně, Charles Siegling aka jedna polovina Technasia, je živým důkazem toho, že techno může být absolutní zábava s pořádnou dávkou chytré muziky, je to výborný technik a spolu s Amilem Khanem založili projekt, který zná celý taneční svět.

kaiserOd tebe zřejmě můžeme opět očekávat tvrdé taneční techno, nebo nastala nějaká změna?

Ne, žádná zásadní změna nenastala, snad jen přibyla spousta nové, výborné muziky, kterou bude můj set prošpikovaný skrz na skrz.

Zkus zmínit pár producentů, jejichž zvuk je momentálně nejbližší tomu tvému?

Fumiya Tanaka, Christian Wunsch, Sebastian Kramer, Grovskopa, Oscar Mulero, Exium, Reeko, Steve Bicknell a mnoho dalších

Vím, že si další z uživatelů systému Final Scratch. Jak se ti s nim pracuje? Chystáš nějakou inovaci svých vystoupení, např. již zmiňovaný Final Scratch, nebo hraní live?

Final Scratch jsem si pořídil čistě na minimal hraní, taky je to výborná pomůcku k překlenutí propasti mezi starými, nesehnatelnými deskami a současností, nabízí taky možnost zahrát si skladby, které třeba na deskách nikdy nevyšly a taky díky F.S. můžeš hrát své vlastní tracky, které zatím vydat nechceš. Na Citadele budu hrát jen z desek, protože jak už jsem předeslal, vychází jich teď opravdu hodně a kvalita se stále zlepšuje.

Jak jsi na tom vlastně s produkcí? Můžeme od tebe v brzké době očekávat něco nového?

Zatím ne 

Zkus vzpomenout nějaký bláznivý zážitek, který si o prázdninách zažil.

Letošní celé léto je jeden velký bláznivý zážitek, pokud jezdíš po festivalech, sleduješ dění a bavíš se, určitě víš o čem mluvím.

Navrátivší se Citadela bude jistě super party, na kterou se spousta lidí těší. Nechceš je pozdravit a vzkázat jim něco.? Např. proč by si neměli nechat ujít tvoje vystoupení?
                                                      
:o)

 
Corvin Dalek Technasia headlinerem další Citadely DJ Jordache Citadela se vrací do Boby centra Zahájen předprodej na Citadelu Web a soutěž k Citadele

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016