PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
28.08.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler, Jerry, Clubvibechill out: CDJ Kryst Off
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 - 00:30 Clubvibe
00:30 - 03:00 Chris Sadler
03:00 - 05:30 Jerry

chillout: CDJ KrystOff
 
 
Climax už v sobotu

Letošní osmý díl CLIMAXU nabídne v sobotu 28. srpna další maximálně rozjetou párty s energií sršící hudbou, podpořenou těmi správně dravými světly, což se mu ostatně daří přinášet už takřka 6 let.

Nezastupitelnou součást celého mejdanu, residenta CHRISE SADLERA a jeho (vždy alespoň trochu hard) nakopávací tech house set, tentokrát doplní speciální host z tuzemska. Tím bude DJ JERRY, resident jedné z nejúspěšnějších českých pravidelných velkých akcí - Apokalypsy, proslulý svou jedinečnou komunikací s publikem, technickými dovednostmi a uměním vybrat vždy tu správnou desku tak, aby celý klub tančil, dokud mu síly stačí.

Stylově se pohybuje od techelektra, groovy techna, US garage až po old school house a z těchto pestrých ingrediencí staví sety, při nichž nadšený křik publika slyší opravdu často. Třetím pozvaným DJem bude talentovaný house – deep/tech house DJ CLUBVIBE.

Tancem znavení si budou moci vydechnout v chilloutu, kde svůj příjemný eklektický písničkový koktejl naservíruje ostřílený DJ Rádia 1 a tradiční CLIMAX chilloutér, CDJ KRYST OFF.  Atmosféru celé párty bude dokreslovat videoprojekce od profesionálů z Phase a světelná show divočáků z Wildmusic. Lístky s 10% slevou je možno rezervovat na adrese www.roxy.cz .

Těšíme se na vás tedy v sobotu 28.8. na CLIMAXU a nezapomeňte, že první hodinu o 50,- levněji!!!

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016