PARTYINFO

 

FUTURE FACTORY 3

Datum konání:
28.08.2004 - sobota
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Loktibrada (Olga+Jozef/Antidandruff, SK), HU (Backstage, SK), Boss (Dole-Gate, SK), Haana (boca juniors), Berry (boca juniors), CaCa (omega records), Proovan(depo9), Disharmonic
Info:
djhaana@seznam.cz
 
 
Další olomoucká Future Factory
Dne 28. 8. 2004 se v olomoucké hale bývalého Ska (AMC) koná party Future Factory 3, jež se bude konat taktovkou slovenských hvězd (DJ Boss, DJ Dalo, DJ Hu). Návštěvníci se mohou těšit na obvyklé propriety jako jsou lasery, dekorace, gogo, videoprojekce a samozřejmě skvělý zvuk.
 

Dne 28. 8. 2004 se v olomoucké hale bývalého Ska (AMC) koná party Future Factory 3, jež se bude konat taktovkou slovenských hvězd (DJ Boss, DJ Dalo, DJ Hu). Návštěvníci se mohou těšit na obvyklé propriety jako jsou lasery, dekorace, gogo, videoprojekce a samozřejmě skvělý zvuk.

DJ Boss

Je to svátek, když na Moravu zavítá oblíbený slovenský techno DJ a producent Slavo Brtan alias DJ Boss. Na místo konání se vždy sjede spoustu lačných partypeople a nálada je vždy výborná. Ne jinak tomu bude na akci Future Factory 3, kde tento vyhledávaný DJ rozbalí svůj obvyklý nářez.

Věnujme pár řádek jeho produkci. První deska (Parameter Jedna) mu vyšla už v roce 2000 a to u KneDeep Records DJe Rushe, ihned následovalo EP Parameter Dva tamtéž. Další tracky vyšly u českého labelu TechEx či na slovenském Olga+Josef, aktuálně poslední EP si Slavo střihnul nyní již na svém novém labelu Dole-Gate, který založil. Má na kontě nespočet remixů, za všechny jmenujme výtečný remix Rock Them pro Andrease Kremera.

DJ Dalo

Druhým zahraničním hostem na party Future Factory 3 bude slovenský DJ Dalo, který vydává muziku také jako Loktibrada (labely Antidandruff, Palicavonzvreca, Skunkworks nebo také slavný berlínský Tresor), jako Drupi (zajímavé názvy jako Standa Mě Málem Vojel, Dělal Na Mě Kozy, Hodně Líná Rošťenka) nebo jako Kre (label Numb).

Zřejmě ho znáte také jako producenta jménem Olga+Josef, tracky, jež produkuje spolu s DJ Tokym (Rumenige), jsou charakteristické svým nezaměnitelným zvukem a vycházejí na stejnojmeném labelu. Tento zkušený techno harcovník, jež stál u zrodu bratislavského U.Club, přiveze hodně tvrdou muziku a můžeme jen doufat, že do svého setu zařadí některou z jeho pecek.

Malou ochutnávku můžete stáhnout z adresy http://www.dj-loktibrada.net, příjemný poslech!

DJ Hu

A ze Slovenska je také třetí host, DJ a producent Hu. Má vlastní značku Backstage Records, na které vydává jednak on a také například Christian Wunsch ze Španělska. Na kontě má též track, jež vyšel v Anglii a jeho rukopis je čitelný také na značce Palicavonzvreca či na mixovaných kompilacích od Tokyho a Dala.

Celou akci doplní olomoučtí DJs Haana a Disharmonic. Pro náročnější ucho posluchače přijede z blízkého Přerova zahrát člen teamu Depo9 DJ Proovan, který pouští inteligentní techno. Také se můžete těšit na DJe Cacu, ve svém studiu v Rýmařově chystá novou desku a možná uslyšíme některé tracky v premiéře. A nesmí chybět DJ Berry od Bruntálu, svými nekompromisními, zlomenými, tvrdými i rovnými údery smete z parketu poslední tanečníky, kteří by snad ustáli tuto porci techno muziky, která vysoko překračuje doporučenou denní dávku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016