PARTYINFO

 

JUNGLEGALIZATION

Datum konání:
23.07.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Soulsource (www.soulsource.ch/switzerland), 2K (shadowbox.cz), Kontact with Evil (soundeviant.cz)
Info:
http://www.soulsource.ch
Petrlavicka@seznam.cz
 
 
DJ Soulsource
DJ Soulsource
 

DJ Soulsource, vlastním jménem  Andreas Wenger  začal  jako hiphopový dj v polovině osmdesátých let. Již  v rané fázi jeho kariéry na sebe upozornil jako předskokan Dee Lite, Run DMC, Young Disciplies. V polovině devadesátých let Soulsource objevil jungle, kterému nakonec propadl.

Mimořádná technická  zručnost a kreativita  při jeho setech , kterou zdokonalil jako hiphopový dj, mu pomohla získat renomé nejvyhledávanějšího drumandbassového švýcarského dje. Během posledních 8 let si zahrál vedle takových drumandbassových hedlinerů jako jsou LTJ Bukem, Kemal and Rob Data, Suv, Wacko, Roni Size, Dilinja, Matrix, Patife, J Majik a dalších.

Minulý rok si Soulsource bokovali promotéři z Mnichova, Cologne, Porta a také z České republiky, konkrétně hrál na Pardubickém SumerofLove  (....sekal oldschool jungle s techstepem a prokládal ho breaky, dále navázal příjemným brazilským sambassem a končil poslechovým liquid funkem + do všeho skratchoval jako boooh!!!! Dovolil jsem si ho nazvat evropským Markym....)

Soulsource má moc dobré kontakty na desky, tak se v jeho rukách pohybuje mnoho whitů a dublatů mimo jiné z labelu Infrared, kde vyšla J Majikova Capoiera. V současnosti pracuje s renomovaným producentem Timem B. z Major Boys na svých skladbách a remixech.

Dj Soulsource navštíví Českou republiku hlavně kvůli Mystic sk8 cup, kde odehraje svůj hip hop set, v Plzni v klubu Inspiral máte možnost slyšet jeho jediný exklusivní drumandbass set.

Máte se na tedy na co těšit!

more info: www.soulsource.ch

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016