PARTYINFO

 

EJECT HOUSE

Datum konání:
23.07.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Bránické Ledárny - Open air
DJs:
Airto, Geert, Bo.dan
Popis:
místo: Bráník - louka u Vltavy, kousek od ledáren
 
 
Pozvánka na Eject House u Branických ledáren

Golfoparta pro vás má po necelých 2 měsících, po velice vydařeném mejdanu v kempu České televize (akce Stodola 2004 – www.bukanyr.cz/stodola/) , připravenu další párty v přírodě. Je pravdou, že počasí nám toto léto moc nepřeje, přesto pevně věříme, že nás pro tentokrát „Mejdanový bůh“ neopustí a my si všichni dosyta užijeme příjemného prostředí mezi stromy na  bránické louce, kde již Golfo pořádalo letošní Čáry 2004 společně s partičkou Bluesound DJs

(fotky zde - www.bluesounddjs.com/cary2004/fotogalerie/index.htm)

Pěkné počasí a příjemnou noc, prosvícenou tisícem hvězdiček, s vámi budou vyvolávat tito zkušení šamani, vybavení blahodárně účinkujícími černými plackami: DJ Airto – čaroděj všech Golfo akcí, DJ Geert  - mistr všech kouzel na nezapomenutelných mejdanech, nepřekonatelný Belgičan - optimista, který, ať se vám to líbí a nebo ne, příštím rokem oslaví již 25-leté trvání jeho dýdžejské kariéry !!! Dalším stoupencem tohoto kultu „gramo pultů“ bude DJ Bo.dan, rychle se učící posluchač posledního ročníku šamanské vysoké.

Pro vaší dokonalou pohodu bude připraveno velké množství plzeňského pivka, Red Bull cocktail bar se spoustou míchaných drinků a hromada masa na grilu.

Těšíme se na všechny, kteří rádi chodí na naše mejdany i na ty méně zkušené, s kouzlením začínáme v pátek 23.7.2004 od 20:00 hod večer na bránické louce u Vltavy ……

P.S.

Pražské dopravní podniky dokáží také pěkná kouzla, zejména o prázdninách a tak prosím pozorně sledujte další odstavec, který by vám měl pomoci vyvarovat se šikovně jejich nepříjemným praktikám.
Místo tram č.3/17/16 a 52 využijte raději náhradního spojení: busem č. X3 ze zastávky Lazarská do zastávky Dvorce, dále pak 2 zastávky tramvají č. 33 do zastávky Pobřežní cesta (toto platí po celou noc)

Vstup zdarma !!!!

Info: www.golfomusic.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016