PARTYINFO

 

HRCI PRCI ANEB LETNÍ SILVESTR

Datum konání:
30.07.2004 - pátek
Místo konání:
Pasohlávky - Perpetuum Camp
DJs:
Mucho, Natasza (A), Oscarsix (A), Vik, Javas, Koala
Info:
http://www.perpetuum.cz
javasdj@seznam.cz
Popis:
vstup 100 CZK
 
 
Popis, účinkující, doprava + mapka
30. Července 2004 se uskuteční další letní akce v nových prostorách Perpetuum campu, který se nachází v populární rekreační oblasti při vodní nádrži Nové Mlýny – „Mušov“ (Pasohlávky).
 

Proběhne zde  prázdninový večer plný hudby a tance v rytmu elektronické muziky, plus spousta jiných zajímavostí jako např.  fire show, stolní fotbálek, nebo indická kuchyně.

Profil učinkujících :

Mucho

Latino sound pod taktovkou legendární osobnosti tuzemské hudební branže, zpěváka kapely Plexis a též dje Petra Hoška , který nám předvede, jak se mu dostala pravá mexická tequila a jihoamerický temperament pod kůži, při dalekých cestách po Jižní Americe.

Project East!

Djs  Oscarsix a  Natasza (Wien-Austria).  Zástupci sdružení “Project East!” kteří mají bohaté mezinárodní zkušenosti z oblasti elektronické taneční  hudby. Svoje pravidelné akce prezentují nejen v domácím prostředí vídeňských klubů, ale také v Polsku, Německu, Francii, Maďarsku atd., kde úspěšně baví se svým house rytmem nadšené návštěvníky mejdanů. Project East! je počin vytvořený dji a klubovými promotéry, na podporu evropské kulturní spolupráce. Představuje informační webové stránky, kde prezentuje umělecké aktivity středoevropského regionu. www.projecteast.org

A dále se na Vás samozřejmě těší klasická vychytaná  house sestava v podání djs Javas, Koala, Vik!!!

Všichni jsou srdečně zváni na mejdan k „popukání“! (Jako na každé správné silvestrovské oslavě, nebude chybět ani veselá výzdoba).

Doprava osobním autem po silnici R52 směr Brno-Vídeň. Autobusem Brno (Zvonařka) – Pasohlávky rozces. Iváň, nebo přímo u jezera (pravidelná linka ČSAD, odjezd každou hodinu).

Po pravé příjezdové straně od Brna se nachází budova s barem a venkovní zahradou. (cca 1 km od jezera a ubytovacího kempu).

Vzhledem k absenci sponzorů na této párty je výše vstupného 100,- kč (a tudíž V.I.P. vstupy se až na vyjímky neudělují).

Welcome!

Mapka

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016