PARTYINFO

 

GATE

Datum konání:
31.07.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Astorie - Playground Cafe
DJs:
Petr Holman, Spejbl, Bon Finix, Paul Andrews
 
 
Gate opět v Praze
Rezidentní party DJ Petra Holmana Gate bude po delší době opět v Praze. V minulých měsících se tato tranceová party představila v Ostravě, Bratislavě a Teplicích. V Praze ji bude v sobotu 31. července hostit nový klub Playground Café ve Slezké ulici na Vinohradech nedaleko metra Flora.
 

O začátek party se postará DJ Bon Finix, DJ pocházející z Kypru, který ale už delší dobu žije v ČR. Zahraje pravděpodobně  klidnější, spíše houseově laděný set s prvky tribal a deep trance. Stalo se už téměř pravidlem, že Petr Holman dává na svých parties příležitost mladým začínajícím DJs.

Patří mezi ně i DJ Paul Andrews, od kterého můžete očekávat stylově čistý, melodický tranceový set, který jistě bude lahodit ušim příznivců tohoto žánru. Dalším hostem bude rezidentní DJ klubu Playground Café DJ Spejbl, který patří mezi naše nejzkušenější a "služebně nejstarší" DJs.

A co zahraje Petr Holman? Opět to bude hodně rozmanitý set, který bude návštěvníky určitě bavit, set, jehož kostru budou tvořit převážně tranceové tracky novějšího data.

Emotivní tranceová hudba v atraktivním prostředí nového klubu slibuje nevšední zážitek. Výborný zvuk a skvělá světla výbornou muziku ještě umocní.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016