PARTYINFO

 

KINGDOM 2004 - FULL STYLES

Datum konání:
10.12.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
CJ Bolland + MC Screen (B), Gaetano Parisio (aka Gaetek; I), Space DJz (Jamie Bissmire + Ben Long; UK), British Murder Boys (live - Surgeon & Regis; UK), Marcelo K2 (aka The Pusher!; BRA), The Biz (live - The Benny Benassi), Mario Ranieri (A), Pietro, Michaela Salačová, Pornbros (aka Jerry + Orbith) + MC Black, Aton
Info:
dalin@djjerry.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Rozhovor s CJ Bollandem
Na Kingdomu 10.12.2004 se role headlinera (místo avízovaného Greena Velveta) ujala proslulá dvojice CJ BOLLAND a MC SCREEN.Jak se těší na Kingdom ,co je to Magnus a na co si vzpomínají ze Summer Of Love si můžete přečíst právě nyní.
 

Co je u CJe Bollanda nového?

Pořád  něco.

Nejlepší letošní hraní?

Byl jsem headlinerem  Arena of Rock Werchter festival (Belgický největší festival), Magnus Also Pukkelpop a Lowlands byly taky skvělý.

Vyšlo ti něco nového?

Pod Magnus vyšly 4 singly + video album "The body gave you everything" , a taky remix CD. Jako CJBolland právě pracuju na novym materiálu.

Co nového u Mole?bolland

Poslední věc co vyšla na Mole bylo  CJBolland -"The digger", další bude moje nový album.

A co Magnus - spousta lidí neví o co jde, můžeš nám ten projekt nějak přiblížit?

Magnus je spolupráce mezi:  Tom Barman(zpěvák, píše skladby a taky je kytarista kapely dEUS) a mnou.
Jsou věci co maj strukturu skladby, tělo, duši, vypadaj dobře, jsou sexy, docela chytrý a taky hodně taneční, nahraný se spoustou nástrojů a spoustou hostů a taky hodně CJ elektra.

Co máš radši? Velký akce nebo klubovky?

Dobrá party je dobrá party! Je mi jedno jestli je to pro 20 nebo 20000 pokud se tam cejtim dobře.

Pamatuješ si na svoje poslední hraní v Čechách?

Pamatuju si všechny svoje hraní v Čechách, protože jsou pokaždý super, žádnej shit, jste skvělí lidi !Dokonce si pamatuju i svoje první hraní na summer of love, když pršelo a vypla se elektrika. A my se MC Skreenem jsme jeli dál a křičeli a do toho hromy a blesky.Fantastický!

Co tě kromě DJingu baví?bolland

Produkce. V tuhle chvíli produkuju nový rock album pro dEUS. To není pro techno DJe špatný.

Plány do budoucna?

Po dokončení dEUS se chystám vrhnout na produkci alba. Myslím že bude hotový někdy v březnu 2005.Pak jedu na tour po Asii.

Nějak vzkaz pro lidi, co se chystaj na akci Kingdom? 
'
Je to poprvý co budu hrát v Brně, tak se chci přesvědčit o tom, jestli si Brno umí párty užívat stejně jako zbytek vaší republiky. Jsem si jistej, že nebudu zklamanej, ........... a ani vy ne!

 
Michaela Salačová "Pořádně si to užijte, stojí to za to" The Pusher "Je to prostě výborný line-up!" Gaetano Parisio - možná jsem příliš Ital The Pusher & Mario Ranieri na Kingdomu The Biz - Benny Benassi liveshow CJ Bolland & MC Screen na Kingdomu - Především pobavit publikum! Brány království se otevírají... Předprodeje Vrazi na Kingdomu - British Murder Boys Unikátní warm up v brněnském Perpetuu s Colinem Dalem Mario Ranieri Potrvzený český lineup

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření KINGDOM 2004 Čéšova reportáž z Kingdomu Ohlédnutí za Kingdomem od Harriese
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016